Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (16)Журнали та продовжувані видання (3)Реферативна база даних (70)Наукова періодика України (149)Авторитетний файл імен осіб (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Пасічний В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Полумбрик М. М. Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка «Білкозин»: автореф. дис. ... к. т. н. : 05.18.04 - Технологія м`ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів. — 2019 — укp.
2.

Аль-Хашімі Х. М. Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелів: автореф. дис. ... к. т. н. : 05.18.04 - Технологія м`ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів. — 2019 — укp.
3.

Храпачов О. В. Удосконалення технології м'ясних і м'ясомістких продуктів з використанням активного пакування: автореф. дис. ... к. т. н. : 05.18.04 - Технологія м`ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів. — 2021 — укp.
4.

Желуденко Ю. В. Удосконалення технології виробництва і зберігання сосисок варених: автореф. дис. ... к. т. н. : 05.18.04 - Технологія м`ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів. — 2021 — укp.
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського