Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий
пошук
Розширений
пошук
Покажчики
Професійний
пошук
Рубрикатор
НБУВ
Розподілений
пошук
Бази даних
Автореферати дисертацій - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (31)
Журнали та продовжувані видання (5)
Реферативна база даних (48)
Наукова періодика України (115)
Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Сухенко В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Представлено документи
з 1 до 4
1.
Сухенко В
.Г.
Лексика поетичних творів Дмитра Білоуса: структурно-семантичний і когнітивно-прагматичний аспекти
: автореф. дис... канд. філол. наук:
10.02.01
. — Х., 2009. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Література
Географічні рубрики:
Україна
2.
Сухенко В
. Ю.
Математична модель і система керування процесом дуття конвертерної плавки
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.13.07
. — К., 2010. — 20 с.: a-рис. — укp.
Рубрики:
Дуття в конвертерному виробництві сталі
3.
Сухенко В
.Ю.
Підвищення довговічності обладнання харчових виробництв на основі протикорозійних інгібованих систем
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.12
. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
Основні процеси та апарати харчових виробництв
4.
Розбицька Т. В.
Розроблення і впровадження інтегрованої системи управління технологічними процесами для забезпечення ресурсозбереження та безпечності молочних продуктів
: автореф. дис. ... д.філософ :
181
- Харчові технології. — 2021 — укp.
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського