Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий
пошук
Розширений
пошук
Покажчики
Професійний
пошук
Рубрикатор
НБУВ
Розподілений
пошук
Бази даних
Автореферати дисертацій - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (38)
Реферативна база даних (34)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л874.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
8
Представлено документи
з 1 до 8
1.
Ткаченко О. Б.
Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва
: автореф. дис. ... д-ра техн. наук :
05.18.05
. — Ялта, 2010. — 44 с. — укp.
Рубрики:
Білі та рожеві вина
2.
Толстенко Д.П.
Розробка методики визначення оптимальної схеми обробки білих столових виноматеріалів
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.07
. — Ялта, 2002. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Білі та рожеві вина
3.
Носик О.С.
Розробка методики виявлення фальсифікації столових сухих марочних вин
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.07
. — Ялта, 2000. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Столові вина
Санітарний нагляд за фальсифікацією продуктів
4.
Храмченкова І.В.
Розробка системи контролю процесу визрівання ординарних білих міцних виноматеріалів
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.07
. — Ялта, 2000. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Білі та рожеві вина
5.
Білько М.В.
Розробка технологічних прийомів формування сортового аромату при виробництві столових виноматеріалів
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.07
. — Ялта, 2000. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Столові вина
6.
Гемаєв Х.З.
Удосконалення технології виробництва білих столових вин на основі використання препаратів деревини дуба
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.07
. — Ялта, 2007. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Білі та рожеві вина
7.
Геок В.М.
Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів
: автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.05
. — Ялта, 2009. — 20 с. — укp.
Рубрики:
Столові вина
8.
Ткаченко Д. П.
Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.18.05
. — К., 2010. — 20 с. — укp.
Рубрики:
Червоні вина
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського