Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий
пошук
Розширений
пошук
Покажчики
Професійний
пошук
Рубрикатор
НБУВ
Розподілений
пошук
Бази даних
Автореферати дисертацій - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (263)
Журнали та продовжувані видання (10)
Реферативна база даних (171)
Пошуковий запит:
(<.>U=Р123.8$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Представлено документи
з 1 до 5
1.
Литко С.Б.
Гігієнічні основи профілактики отруєнь дикорослими грибами
: Автореф. дис... канд. мед. наук:
14.02.01
. — К., 2001. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Овочі
Профілактика харчових отруєнь
2.
Войтович П.С.
Наукове обгрунтування еколого-гігієнічних вимог до технології вирощування баштанних культур в умовах півдня України
: Автореф. дис... канд. мед. наук:
14.02.01
. — К., 2003. — 20 с.: табл. — укp.
Рубрики:
Гарбузові (баштанні)
Овочі
Географічні рубрики:
Україна
3.
Мацко О.П.
Розробка технології переробки яблук з підвищеним вмістом радіонуклідів
: Автореф. дис. канд. техн. наук:
05.18.07
. — Ялта, 2003. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Фрукти, ягоди та горіхи
Перероблення сім'ячкових плодів
4.
Глєбов А.Б.
Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировині, напівпродуктах та продукції
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.05
. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
Цукор, цукристі речовини та мед
5.
Бажай С.А.
Розроблення технології оздоровчих продуктів з пророщеного зерна
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.02
. — К., 2005. — 21 с. — укp.
Рубрики:
Зернові продукти
Природні лікарські речовини
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського