Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (103)Журнали та продовжувані видання (17)Реферативна база даних (142)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Мельниченко Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості : автореф. дис... канд. біол. наук: 14.02.01. — К., 2009. — 20 с. — укp.

Рубрики:
2.

Притульська Н.В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15. — К., 2001. — 33 с. — укp.

Рубрики:
3.

Ершидат Омар Т.М. Розробка електромембранної установки підготовки мінералізованих артезіанських вод для харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2002. — 17 с.: рис. — укp.

Рубрики:
4.

Кігель Н.Ф. Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20. — К., 2003. — 41 с.: рис. — укp.

Рубрики:
5.

Хассан Е.А. Рамадан Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 2009. — 19 с. — укp.

Рубрики:
6.

Саті Ясін Ахмед Аль Далаін Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників - БАД із столового буряка та їх використання в продуктах харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2004. — 18 с.: рис. — укp.

Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського