Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (21)Реферативна база даних (33)
Пошуковий запит: (<.>U=Л924.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Серік М.Л. Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2008. — 19 с. — укp.

Рубрики:
2.

Кандалей О.В. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2007. — 21 с. — укp.

Рубрики:
3.

Пересічна С.М. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2000. — 18 с. — укp.

Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського