Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий
пошук
Розширений
пошук
Покажчики
Професійний
пошук
Рубрикатор
НБУВ
Розподілений
пошук
Бази даних
Автореферати дисертацій - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (44)
Реферативна база даних (65)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л959.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Представлено документи
з 1 до 6
1.
Мазняк З.О.
Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення
: Автореф. дис. канд. техн. наук:
05.18.12
. — Х., 2003. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
Перероблення сироватки
2.
Змієвський Ю.Г.
Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.18.12
. — К., 2010. — 21 с. — укp.
Рубрики:
Перероблення сироватки
3.
Рибіна О.Б.
Моделювання процесів комбінованої обробки молочої сироватки електромагнітним полем
: автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.12
. — О., 2009. — 18 с. — укp.
Рубрики:
Перероблення сироватки
4.
Коваленко Н.О.
Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.18.16
. — О., 2010. — 19 с. — укp.
Рубрики:
Барвники для харчових продуктів
Перероблення сироватки
5.
Федотова Н. А.
Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.18.16
. — Донецьк, 2011. — 21 с. — укp.
Рубрики:
Перероблення сироватки
Напівфабрикати
6.
Рудавська М. В.
Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.18.15
. — Х., 2011. — 20 с. — укp.
Рубрики:
Прохолодні напої
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського