Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>AT=Давидова Розробка технології соусів з$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Давидова О.Ю. 
Розробка технології соусів з кісточкових плодів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.Ю. Давидова ; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 1999. — 19 с. — укp.

Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню та розробці технології соусів з кісточкових плодів. В основу технології покладено максимальне збереження біологічно активних речовин, зокрема, P-активних поліфенольних сполук та каротиноїдів плодів вишні та абрикоси. Експериментально доведено значний стабілізуючий ефект пряно-ароматичної рослинної сировини на біофлавоноїди кісточкових плодів. Науково обгрунтовано та розроблено рецептури та технологію виробництва соусів з вишні та абрикоси. Одержано комплекс даних про харчову цінність та технологічні властивості нових соусів.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.6


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського