![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>AT=Давидова Розробка технології соусів з$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Давидова О.Ю. Розробка технології соусів з кісточкових плодів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.Ю. Давидова ; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 1999. — 19 с. — укp.Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню та розробці технології соусів з кісточкових плодів. В основу технології покладено максимальне збереження біологічно активних речовин, зокрема, P-активних поліфенольних сполук та каротиноїдів плодів вишні та абрикоси. Експериментально доведено значний стабілізуючий ефект пряно-ароматичної рослинної сировини на біофлавоноїди кісточкових плодів. Науково обгрунтовано та розроблено рецептури та технологію виробництва соусів з вишні та абрикоси. Одержано комплекс даних про харчову цінність та технологічні властивості нових соусів. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.6
Рубрики:
|
|
|