Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>AT=Рибак Удосконалення технології морозива з$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Рибак О. М. 
Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. М. Рибак ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 20 с. — укp.

Науково обгрунтовано заміну 40 - 50 % стабілізаційної системи на вівсяне борошно для одержання морозива з нормативними показниками. Виявлено, що за температури пастеризації сумішей для виробництва морозива у гідратованому вівсяному борошні відбувається пластифікація полісахаридів молекулами води, що підтверджується значним зниженням вмісту кластерів і переважанням доменів води. Встановлено, що полісахариди вівсяного борошна запобігають міграційній перекристалізації водної фази та посилюють структурно-механічний фактор стійкості повітряної фази морозива.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л956-3
Шифр НБУВ: РА380705 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського