Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>AT=Рибак Удосконалення технології морозива з$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Рибак О. М. Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. М. Рибак ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 20 с. — укp.Науково обгрунтовано заміну 40 - 50 % стабілізаційної системи на вівсяне борошно для одержання морозива з нормативними показниками. Виявлено, що за температури пастеризації сумішей для виробництва морозива у гідратованому вівсяному борошні відбувається пластифікація полісахаридів молекулами води, що підтверджується значним зниженням вмісту кластерів і переважанням доменів води. Встановлено, що полісахариди вівсяного борошна запобігають міграційній перекристалізації водної фази та посилюють структурно-механічний фактор стійкості повітряної фази морозива. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л956-3 Шифр НБУВ: РА380705 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|