Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий
пошук
Розширений
пошук
Покажчики
Професійний
пошук
Рубрикатор
НБУВ
Розподілений
пошук
Бази даних
Автореферати дисертацій - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (20)
Журнали та продовжувані видання (3)
Реферативна база даних (29)
Наукова періодика України (49)
Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Покотило О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Представлено документи
з 1 до 4
1.
Покотило
О.С.
Вплив фізіологічного стану і факторів живлення на обмін речовин в організмі корів
: Автореф. дис... канд. с.-г. наук:
03.00.04
. — Л., 1999. — 19 с. — укp.
Рубрики:
Велика рогата худоба
2.
Покотило
О.О.
Розробка та дослідження лікувально-профілактичних засобів з амінокислотами і солями магнію для регулювання метаболічних процесів ЦНС у дітей
: автореф. дис... канд. фармац. наук:
15.00.01
. — К., 2009. — 22 с. — укp.
Рубрики:
Мікстури, настоянки, відвари, екстракти та сиропи
3.
Далєвська Д. Я.
Технологія виготовлення молока та молочнокислихпродуктів з використанням біологічно активного йоду
: автореф. дис. ... д.філософ :
181
- Харчові технології. — 2022 — укp.
4.
Лялик А. Т.
Біотехнологічні аспекти виготовлення сирів з підвищеним вмістом Омега-3 жирних кислот
: автореф. дис. ... к. т. н. :
03.00.20
- Біотехнологія. — 2022 — укp.
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського