Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.9<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС40866 Ибрамджи, Жером. Использование топинамбура в технологии фруктовых консервов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ибрамджи Жером ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с. - Библиогр:с.168-191Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС86988 Пилипенко, Инна Васильевна. Разработка технологии плодовых соков с повышенной сохраняемостью биологически активных веществ [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Пилипенко Инна Васильевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2004. - 281 л.: ил. - Библиогр.: л. 163-179Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ДС91700 Тележенко, Любовь Николаевна. Научные основы сохранения биологически активных веществ в технологиях переработки фруктов и овощей [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Тележенко Любовь Николаевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2004. - 415 л.: рис., табл.+ 207л. прил. - Библиогр.: л. 371-415 Две кн. единицыРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС49356 Маноли, Татьяна Анатольевна. Разработка безотходной технологии консервированных продуктов из белокочанной капусты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Маноли Татьяна Анатольевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 190 л. - л.: 138-157Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ДС58813 Бочарова, Оксана Владимировна. Разработка технологии фруктово- овощных нектаров стабильной консистенции [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 161 л. - л. 117-127Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ДС62448 Бондарик, Зинаида Александровна. Разработка технологии лактоферментированных комбинированных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Бондарик Зинаида Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 189 л. - л. 143-153Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ДС96500 Мотузка, Юлія Миколаївна. Управління якістю напоїв для спортсменів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Мотузка Юлія Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 241 арк.: табл. - арк. 165-187Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | РА290627 Манолі, Тетяна Анатоліївна. Розробка безвідхідної технології консервованих продуктів з білоголової капусти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Манолі Тетяна Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | РА334244 Тележенко, Любов Миколаївна. Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Тележенко Любов Миколаївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 37 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | РА341280 Мотузка, Юлія Миколаївна. Управління якістю напоїв для спортсменів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Мотузка Юлія Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | РА300825 Бочарова, Оксана Володимирівна. Розробка технології фруктово- овочевих нектарів стабільної консистенції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | РА303204 Бондарик, Зінаїда Олександрівна. Розробка технології лактоферментованих комбінованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Бондарик Зінаїда Олександрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | РА334036 Пилипенко, Інна Василівна. Розробка технології плодових соків з підвищеним збереженням біологічно активних речовин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Пилипенко Інна Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА719836 Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] : монографія / Т. Ю. Суткович [та ін.] ; ред. В. Я. Плахотін ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 149 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розділів. - ISBN 978-966-184-057-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Суткович, Тетяна Юліанівна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Плахотін, Валентин Якович; Хомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Плахотін, Валентин Якович (ред.); Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА719749 Ферментований березовий сік та напої на його основі: одержання, властивості, лікувальна дія, технології виробництва [Текст] : монографія / В. В. Кожухар [та ін.] ; заг. ред. В. В. Кожухар ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 149 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-149. - ISBN 978-966-7971-87-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожухар, Володимир Васильович; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Рогова, Наталія Володимирівна; Холодний, Леонід Павлович; Кожухар, Марина Володимирівна; Кожухар, Володимир Васильович (заг. ред.); Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | РА389029 Рогова, Наталія Володимирівна. Розробка технології лактоферментованого березового соку та напоїв на його основі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Рогова Наталія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | РА394710 Хомич, Галина Панасівна. Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Хомич Галина Панасівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 36 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ДС131773 Рогова, Наталія Володимирівна. Розробка технології лактоферментованого березового соку та напоїв на його основі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Рогова Наталія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 252 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-160.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
| 19. | РА402529 Зубкова, Катерина Віталіївна. Розробка технології овочевих соків і напоїв з підвищеним вмістом γ-аміномасляної кислоти [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Зубкова Катерина Віталіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | РА404268 Лазуткіна, Альона В'ячеславівна. Ефективність мерчандайзингу в системі збуту продукції галузей харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Лазуткіна Альона В'ячеславівна ; Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2011. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Міжнародний університет бізнесу і права
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|