Пошуковий запит: (<.>U=Л682.6<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | ДС84047 Любченко, Владислав Владиславович. Розробка технології видобування ефірних олій з нетрадиційної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Любченко Владислав Владиславович ; Ін-т сіл. госп-ва Полісся УААН. - Житомир, 2003. - 128 арк.: іл. - арк. 107-117Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут сільського господарства Полісся (Житомир)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС92863 Житнецький, Ігор Володимирович. Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосуванням мембранних процесів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Житнецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 191 арк.: рис., табл. - арк. 155-172Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС48300 з додат. Любченко, Владислав Якович. Розробка технології та устаткування для виробництва ефірної олії і її застосування в фармацевтичній та бродильній промисловостях [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.07; 05.18.06 / Любченко Владислав Якович ; УААН, Інститут хмелярства. - Житомир, 1993. - 83 л.+додат.: 123л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Інститут хмелярства; УААН; Інститут хмелярства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА289212 Любченко, Владислав Якович. Розробка технології та устаткування для виробництва ефірної олії хмелю і її застосування в фармацевтичній та бродильній промисловостях [Текст] : автореф. дис...д-ра техн. наук: 05.18.06; 05.18.07 / Любченко Владислав Якович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 36 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА343933 Житнецький, Ігор Володимирович. Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосуванням мембранних процесів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Житнецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА301522 Букия, Тамара Гайозовна. Исследование эфирного масла из обрезочного материала лимона сорта "новогрузинский" и применение его в парфюмерно- косметической промышленности [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.19.08 / Букия Тамара Гайозовна ; Московский кооперативный ин-т учебно-научного комплекса потребительской кооперации. - М., 1989. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Московский кооперативный институт учебно-научного комплекса потребительской кооперации
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА329521 Любченко, Владислав Владиславович. Розробка технології видобування ефірних олій з нетрадиційної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Любченко Владислав Владиславович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2004. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА385578 Силка, Ірина Миколаївна. Удосконалення технології ароматизаторів з ефіроолійної сировини для харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Силка Ірина Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС133333 Силка, Ірина Миколаївна. Удосконалення технології ароматизаторів з ефіроолійної сировини для харчових продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Силка Ірина Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 210 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-175.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
|