Пошуковий запит: (<.>U=Л95-1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 114
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС48568 Черненко, Олександр Миколайович. Продуктивність, якісний склад та технологічні властивості молока корів різних типів стресостійкості [Текст] : дис...канд. с.-г. наук: 06.00.17 / Черненко Олександр Миколайович ; Дніпропетровський аграрний ун-т. - Дніпропетровськ, 1995. - 152 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дніпропетровський аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС60582 Овчаренко, Володимир Миколайович. Продуктивність, склад та технологічні властивості молока корів бурих порід різних генотипів [Текст] : дис... канд. с.- г. наук: 06.02.04 / Овчаренко Володимир Миколайович ; Сумський держ. аграрний ун-т. - Суми, 1999. - 142 л.+ дод. - л. 117-142Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сумський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС61038 Гончарова, Дина Николаевна. Использование электрофизических свойств молока для определения содержания жира и белка при первичной обработке молока на животноводческих фермах и комплексах [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Гончарова Дина Николаевна ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 1998. - 207 л. - л.147-154Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Таврическая государственная агротехническая академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС70479 Осадчий, Василь Петрович. Діелектричні методи та засоби вимірювального контролю складу і якості молочних продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Осадчий Василь Петрович ; Київський держ. ун-т технологій та дизайну. - К., 2001. - 188 арк. - арк.:169-179Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний університет технологій та дизайну
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС79918 Шолудько, Ярослав Васильович. Обгрунтування параметрів аналізатора жирності молока відцентрового типу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Я.В.Шолудько ; Львівський держ. аграрний ун-т. - Л., 2003. - 193 арк.: іл. - арк. 143-152Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА289776 Черненко, Олександр Миколайович. Продуктивність, якісний склад та технологічні властивості молока корів різних типів стресостійкості [Текст] : автореф. дис...канд. с.-г. наук: 06.00.17 / Черненко Олександр Миколайович ; УААН, Ін-т тваринництва. - Х., 1995. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут тваринництва (Кулиничі (смт.), Харківська обл.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА362252 Ножечкіна, Галина Миколаїна. Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м'яких та розсольних сирів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.: 05.18.16 / Ножечкіна Галина Миколаїна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА304267 Гончарова, Діна Миколаївна. Використання електрофізичних властивостей молока для визначення вмісту жиру та білка при первинній обробці молока на тваринницьких фермах і комплексах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Гончарова Діна Миколаївна ; Таврійська держ. агротехнічна академія. - Мелітополь, 1999. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Таврійська державна агротехнічна академія (Мелітополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА304598 Овчаренко, Володимир Миколайович. Продуктивність, склад та технологічні властивості молока корів бурих порід різних генотипів [Текст] : автореф. дис... канд. с.- г. наук: 06.02.04 / Овчаренко Володимир Миколайович ; Сумський держ. аграрний ун-т. - Суми, 1999. - 17 с.: мал.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сумський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА315112 Осадчий, Василь Петрович. Діелектричні методи та засоби вимірювального контролю складу і якості молочних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Осадчий Василь Петрович ; Київський держ. ун-т технологій та дизайну. - К., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний університет технологій та дизайну
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА324140 Шолудько, Ярослав Васильович. Обгрунтування параметрів аналізатора жирності молока відцентрового типу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Шолудько Ярослав Васильович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2003. - 17 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА708658 Мікробіологія молока та молочних продуктів [Текст] : підручник для підгот. фахівців у вищих навч. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації за напрямами "Харчова технологія та інженерія", "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва", "Ветеринарна медицина" / В. Г. Скибіцький [та ін.] ; ред. В. Г. Скибіцький, В. В. Власенко. - Вінниця : Едельвейс і К, 2008. - 412 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 406-407. - ISBN 978-966-2150-37-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скибіцький, В. Г.; Власенко, В. В.; Власенко, І. Г.; Мельник, М. В.; Ібатулліна, Ф. Ж.; Соломон, А. М.; Козловська, Г. В.; Скибіцький, В. Г. (ред.); Власенко, В. В. (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р85557 Шаманова, Г. П.. Рекомендации по устройству микробиологических лабораторий на молочных предприятиях (в цехах) [Текст] / Г. П. Шаманова. - М. : Молочная промышленность, 1997. - 24 с. - (Библиотечка специалиста)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА614927 Крусь, Галина Николаевна. Методы исследования молока и молочных продуктов [Текст] : учеб. для студ. вузов, обучающ. по спец "Технология молока и молочных продуктов" / Г. Н. Крусь [и др] ; общ. ред. Г. Н. Крусь. - М. : Колос, 2000. - 368 с.: ил. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Библиогр.: с. 362. - ISBN 5-10-003440-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шалыгина, Александра Михайловна; Волокитина, Зинаида Владимировна; Крусь, Галина Николаевна (общ. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА625224 Экспертиза качества молока и кисломолочных продуктов [Текст] : метод. руководство МВШЭ МР-010-2001 / авт.-сост В. А. Кузьмина ; общ. ред. П. А. Красовский ; Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза". - М. : Автономная некоммерческая организация "Московская высшая школа экспертизы", 2001. - 76 с. - (Серия "Библиотека эксперта" ; вып. 13). - ISBN 5-93399-006-X (вып.13). - ISBN 5-93399-001-9 (серия)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Красовский, Петр Александрович (общ. ред.); Кузьмина, Валентина Александровна (авт.-сост.); Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза"
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА625649 Александров, Станислав Николаевич. Повышение качества молока и продуктивности коров в Донецком регионе [Текст] : метод. рекомендации / С. Н. Александров. - Донецк : Агентство "Мультипресс", 2000. - 102 с. - Библиогр.: с. 98-100. - ISBN 966-519-065-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА626486 Хаертдинов, Равиль Анварович. Селекция на повышение белковости и улучшение технологических свойств молока [Текст] / Р. А. Хаертдинов, А. М. Гатауллин. - Казань : Матбугат Йорты, 2000. - 131 с.: ил. - Библиогр.: с. 123Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гатауллин, Ахматгали Мухамматдинович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС37290 Методи аналізу молока та молочних продуктів у Європейському Союзі [Текст] : довідник / упоряд.-пер. В. С. Тимошенко, Ю. О. Тройнін ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2002. - 248 с.: іл. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - Бібліогр.: с. 184. - ISBN 966-7961-21-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович (заг. ред.); Тимошенко, Валерій Сергійович (упоряд.-пер.); Тройнін, Юрій Олексійович (упоряд.-пер.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р99958 Технічна мікробіологія. Мікробіологія молока та молочних продуктів [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. П. Пирог [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 32 с. - Бібліогр.: с. 32Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пирог, Тетяна Павлівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1246 ДСТУ ГОСТ 30562:2003 Молоко. Визначення точки замерзання. Термісторний кріоскопічний метод (ГОСТ 30562-97 (ИСО 5764-87), IDT) [Текст] / оформ. Л. Ваніфатова. - Офіц. вид. - Чинний в Україні від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, ІІІ, . с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ваніфатова, Л. (оформ.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |