![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Димитрієвич Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА692016 Павлоцька, Лариса Федорівна. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. Ф. Павлоцька [и др.]. - Суми : Університетська книга, 2007. - 441 c. - Библиогр.: с. 438-440. - ISBN 978-966-680-347-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дуденко, Ніна Василівна; Димитрієвич, Любов Радоївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В349136/Ч. 2 Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. - Суми : ВТД "Університетська книга", 2004 . Ч. 2 : Основи гігієни та безпеки харчування / О. М. Царенко [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - 282 с.: табл. - Бібліогр.: с. 276-278. - ISBN 966-680-162-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Царенко, Олександр Михайлович; Машкін, Микола Іванович; Павлоцька, Лариса Федорівна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Дуденко, Ніна Василівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА707888 Методи контролю продукції тваринництва і рослинних жирів [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / О. І. Черевко [та ін.] ; заг. ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Університетська книга, 2009. - 300 c.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 297-299. - ISBN 978-966-680-404-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Бондарчук, Віктор Миколайович; Крутовий, Жорж Андрійович; Зіборова, Лариса Генадіївна; Крайнюк, Людмила Миколаївна (заг. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА714661 Біологічна хімія [Текст] : підручник для студ. вищих навч. закл. / Л. Ф. Павлоцька [и др.]. - Суми : Університетська книга, 2009. - 379 с. - Бібліогр.: с. 367-368. - ISBN 978-966-680-457-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Павлоцька, Лариса Федорівна; Дуденко, Ніна Василівна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Божко, Наталія Володимирівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА748885 Методи контролю якості харчової продукції [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [О. І. Черевко та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Університетська книга, 2012. - 511 с. : табл. - Бібліогр.: с. 500-504. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-583-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Л. Р.; Крутовий, Ж. А.; Крайнюк, Людмила Миколаївна (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|