Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Дюкарева Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ВА858460 Розробка технологій кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним спрямуванням [Текст] : монографія / [В. І. Сідоров та ін.] ; Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ ім. В. Н Каразіна, 2019. - 195 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 146-158. - 300 прим. - ISBN 978-966-285-642-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сідоров, Вадим Ігорович; Білецька, Яна Олександрівна; Радченко, Анна Едуардівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА296433 Дюкарева, Галина Іванівна. Технологія масляних кремів на основі маслоподібних низькожирних паст [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дюкарева Галина Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ДС54677 Дюкарева, Галина Ивановна. Технология масляных кремов на основе маслоподобных низкожирных паст [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дюкарева Галина Ивановна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 201 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА722697 Чуйко, Андрій Миколайович. Товарознавчі аспекти підвищення якості морозива з використанням нетрадиційних добавок рослинного та тваринного походження [Текст] : монографія / А. М. Чуйко [и др.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 142 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 126-142. - ISBN 978-966-405-114-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шевченко, Олена Євгеніївна; Дюкарева, Галина Іванівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|