![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Некрасов Павло Олександрович$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС84148 Некрасов, Павло Олександрович. Ферментна технологія модифікування жирів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2004. - 124 арк. - арк. 107-117Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА330183 Некрасов, Павло Олександрович. Ферментна технологія модифікування жирів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2004. - 21 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА681059 Данилова, Людмила Андріївна. Технологія пива [Текст] : навч. посібник для студ. усіх форм навч. напряму "Харчова технологія та інженерія" / Л. А. Данилова, П. О. Некрасов ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2006. - 224 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 197. - ISBN 966-593-470-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Некрасов, Павло Олександрович; Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р107232 Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Біохімія та технічна мікробіологія сировини і продуктів" для студентів усіх форм навчання зі спеціальності 7.091705 "Технологія жирів та жирозамінників" [Текст] / уклад. Л. А. Данилова, П. О. Некрасов ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2006. - 25 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Данилова, Людмила Андріївна (уклад.); Некрасов, Павло Олександрович (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р107241 Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Основи ферментології" для студентів усіх форм навчання зі спеціальностей 7.091705 "Технологія жирів та жирозамінників" і 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" [Текст] / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. П. О. Некрасов, Л. А. Данилова. - Х. : НТУ "ХПІ", 2006. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Некрасов, Павло Олександрович (уклад.); Данилова, Людмила Андріївна (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА676440 Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Технологія пива" для студентів усіх форм навчання зі спеціальності 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" [Текст] / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. Л. А. Данилова, П. О. Некрасов. - Х. : НТУ "ХПІ", 2006. - 84 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 68Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Данилова, Людмила Андріївна (уклад.); Некрасов, Павло Олександрович (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА378171 Некрасов, Павло Олександрович. Науково-практичні основи технології жирів функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 36 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС128677 Некрасов, Павло Олександрович. Науково-практичні основи технології жирів функціонального призначення [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 389 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 332-389.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА830228 Сенсорний аналіз харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації 181-01 "Технології жирів, жирозамінників і ефірних олій" / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ" : Технол. центр, 2018. - 131 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 130-131. - 300 прим. - ISBN 978-617-7319-16-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гладкий, Федір Федорович; Некрасов, Павло Олександрович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Федякіна, Зоя Павлівна; Куниця, К. В.; Мольченко, С. М.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА846173 Жирнокислотний, стериновий та ацилгліцериновий склад олій і жирів [Текст] : довід. : для студентів спец. 181 "Харчові технології" / І. В. Левчук [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Київ : Сталь, 2020. - 205, [2 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 193-202. - 500 прим. - ISBN 978-617-676-162-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Левчук, Ірина Володимирівна; Некрасов, Павло Олександрович; Кіщенко, Володимир Анатолійович; Голубець, Ольга Валеріївна; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|