Пошуковий запит: (<.>A=Поводзинський В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р102469 Мікробіологія м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Поводзинський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 13 с. - Бібліогр.: с. 12-13Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Поводзинський, Вадим Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА670552 Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів для студ. спец. 6.092900 та 7.092901 "Промислова біотехнологія" напряму 0929 "Біотехнологія" денної та заочної форм навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Поводзинський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 58 с. - Бібліогр.: с. 58-59Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Поводзинський, Вадим Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА717624 Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів для студентів спеціальностей 6.092900 та 7.092902 "Біотехнологія біологічно активних речовин" напряму 0929 "Біотехнологія" денної та заочної форм навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Поводзинський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2006. - 62 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Поводзинський, Вадим Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р105904 Основи проектування [Текст] : метод. вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи студ. спец. 6.092900 "Промислова біотехнологія" напряму 0929 "Біотехнологія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Поводзинський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Поводзинський, Вадим Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р105815 Основи проектування [Текст] : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студ. спец. 6.092900 "Біотехнологія біологічно активних речовин" напряму 0929 "Біотехнологія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Поводзинський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Поводзинський, Вадим Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА683794 Поводзинський, Вадим Миколайович. Основи проектування фармацевтичних виробництв [Текст] : конспект лекцій для студ. спец. 6.092900 та 6.092902 "Біотехнологія біологічно активних речовин" напряму 0929 "Біотехнологія" ден. та заоч. форм навч. / В. М. Поводзинський ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 207 с. - Бібліогр.: с. 206-207Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р102479 Робоча програма виробничої практики студентів IV курсу спеціальності 6.091600 "Біотехнологія" напряму 0916 "Хімічна технологія та інженерія" спеціалізації 6.091600.01 "Технологія біохімфармпрепаратів" ден. форми навч. [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Шевченко, В. М. Поводзинський. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Шевченко, Анатолій Маркович (уклад.); Поводзинський, Вадим Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р105813 Робоча програма загальноінженерної практики студентів III курсу спеціальності 6.092900 "Промислова біотехнологія" напряму 0929 "Біотехнологія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Поводзинський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 19 с. - Бібліогр.: с. 19Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Поводзинський, Вадим Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА717685 Умовні графічні позначення технологічного обладнання та устаткування, застосовані у фармацевтичних та біотехнологічних виробництвах [Текст] : дод. до метод. вказ. до виконання курсового та дипломного проектів для студ. спец. 6.092900 та 7.092901 "Промислова біотехнологія" та "Біотехнологія біологічно активних речовин" напряму 0929 "Біотехнологія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Поводзинський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2006. - 69 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Поводзинський, Вадим Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|