![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Черноусова И$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА280807 Черноусова, Инна Владимировна. Разработка технологии биологической переработки коньячной барды на основе применения высших базидиальных грибов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:03.00.23 / Черноусова Инна Владимировна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС40651 Черноусова, Инна Владимировна. Разработка технологии биологической переработки коньячной барды на основе применения высших базидиальных грибов [Текст] : дис...канд.техн.наук:03.00.23 / Черноусова Инна Владимировна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 191 л. - Библиогр.:л.102-123Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|