Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л625.22-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ДС84398 Сати Ясин Ахмед Аль Далаин Формирование качества мелкодисперсных порошкообразных красителей -бад из столовой свеклы и их использование в продуктах питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сати Ясин Ахмед Аль Далаин ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 275 л. - Библиогр.: л. 158-175Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС60543 Тюрикова, Инна Станиславовна. Разработка технологии консервированных антоциановых красителей из ягод бузины черной [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Тюрикова Инна Станиславовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 229 с. - л.162-171Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА305134 Тюрікова, Інна Станіславівна. Розробка технології консервованих антоціанових барвників з ягід бузини чорної [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Тюрікова Інна Станіславівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА330294 Саті Ясін Ахмед Аль Далаін Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників-БАД із столового буряка та їх використання в продуктах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Саті Ясін Ахмед Аль Далаін ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|