Пошуковий запит: (<.>U=Л782-1с я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | СТ977 ДСТУ ISO 3960-2001 Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання пероксидного числа. (ISO 3960:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України) !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | СТ878 ДСТУ ISO 6800-2001 Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання складу жирних кислот у 2-й позиції тригліцеридних молекул (ISO 6800:1997, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України) !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ880 ДСТУ ISO 6320-2001 Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання показника замовлення (ISO 6320:2000,IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України) !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ1052 ДСТУ ISO 6885-2002 Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання анізідінового числа (ISO 6885:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. П. Петік [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України) !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Петік, П. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ1047 ДСТУ ISO 6884-2002 Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання золи. Контрольний метод (ISO 6884:1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. П. Петік [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України) !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Петік, П. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ1001 ДСТУ ISO 6799-2002 Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання складу стеринової фракції. Газохроматографічний метод (ISO 6799:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. М. Мухаровський [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - ІV, 8 с. - (Національний стандарт України) !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мухаровський, М (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ1487 ДСТУ ISO 6886:2003 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання стійкості до окиснювання (Прискорена проба на окиснювання) (ISO 6886:1996, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 10 с.: рис. - (Національний стандарт України) !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ1486 ДСТУ ISO 663:2003 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту нерозчинних домішок (ISO 662:2000, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. П. Петік [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України) !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Петік, П (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ1485 ДСТУ ISO 6321:2003 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання точки плавлення у відкритому капілярі (точка плину) (ISO 6321:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 8 с. - (Національний стандарт України) !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ1484 ДСТУ ISO 5555:2003 Жири тваринні і рослинні та олії. Видбирання проб (ISO 5555:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. П. Петік [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 24 с.: рис. - (Національний стандарт України) !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Петік, П (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ1828 ДСТУ ISO 8534:2004 Жири тваринні і рослинні та олії; Визначання вмісту води методом Карла Фішера (ISO 8534:1996, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 5 c. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5 !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ1830 ДСТУ ISO 12193:2004 Жири тваринні і рослинні та олії; Визначання вмісту свинцю методом атомно-абсорбційної спектрометрії з використанням графітової печі (ISO 12193:2004, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 6 c. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5 !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ1983 ДСТУ ISO 18609:2004 Жири тваринні і рослинні та олії; Метод визначання вмісту неомильних речовин з використанням екстрагування гексаном (ISO 18609:2000, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України) !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
|
14. | СТ2023 ДСТУ ISO 3657:2004 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання числа омилення (ISO 3657:2002, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України) !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
|
15. | СТ2024 ДСТУ ISO 3961:2004 Жири тваринні і рослинні та олії [Текст] ; Визначання йодного числа (ISO 3961:1996, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 5 с. - (Національний стандарт України) !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
|
16. | СТ1831 ДСТУ ISO 3596:2004 Жири тваринні і рослинні та олії; Визначання вмісту неомилюваних речовин. Метод з використанням екстрагування діетиловим ефіром (ISO 3596:2000, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 6 c. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6 !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ1712 ДСТУ ISO 8292:2003 Жири тваринні і рослинні та олії; Визначання вмісту твердого жиру. Метод імпульсного ядерного магнітного резонансу (ISO 8292:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 5 с. - (Національний стандарт України) !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ1829 ДСТУ ISO 662:2004 Жири тваринні і рослинні та олії; Визначання вмісту вологи та летких речовин (ISO 662:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 6 c. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5 !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ1827 ДСТУ ISO 8294:2004 Жири тваринні і рослинні та олії; Визначання вмісту міді, заліза і нікелю. Метод атомної абсорбції з використовуванням графітової печі (ISO 8294:1994, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 6 c. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6 !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ2574 ДСТУ 4455:2005 Жири тваринні і рослинні та олії. Метод визначання температури спалаху [Текст] / розроб. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 4 с. - (Національний стандарт України) !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |