Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л782-7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ВА574074
Щербаков, Владимир Григорьевич.
Технохимический контроль производства жиров и жирозаменителей [Текст] : учебник для студ. техникумов пищевой пром-сти по спец. "Технология жиров и жирозаменителей" / В. Г. Щербаков. - М. : Колос, 1996. - 207 с. - (Учебники и учебные пособия для студ. техникумов). - ISBN 5-10-003145-X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА608615

Экспертиза качества маргарина, кулинарных жиров, майонеза, жиров животных топленых пищевых [Текст] : метод. руководство МВШЭ.МР-008-2000 / Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза" ; авт.-сост. М. С. Касторных ; ред. П. А. Красовский. - М. : Автономная некоммерческая организация "Московская высшая школа экспертизы", 2000. - 63 с.: табл. - (Серия "Библиотека эксперта" ; вып. 11). - ISBN 5-93399-001-9. - ISBN 5-93399-006-X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Красовский, Петр Александрович (ред.); Касторных, Мария Семеновна (авт.-сост.); Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза"

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА379525
Левчук, Ірина Володимирівна.
Удосконалення методів контролю показників безпеки у технології олієжирових виробництв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Левчук Ірина Володимирівна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС128357
Левчук, Ірина Володимирівна.
Удосконалення методів контролю показників безпеки у технології олієжирових виробництв [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Левчук Ірина Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 189 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 170-189.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА437779
Левчук, Ірина Володимирівна.
Науково-методологічні основи удосконалення технохімічного контролю сировини і готової продукції олійножирових виробництв [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06 / Левчук Ірина Володимирівна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2018. - 41 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського