![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л782-7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА574074 Щербаков, Владимир Григорьевич. Технохимический контроль производства жиров и жирозаменителей [Текст] : учебник для студ. техникумов пищевой пром-сти по спец. "Технология жиров и жирозаменителей" / В. Г. Щербаков. - М. : Колос, 1996. - 207 с. - (Учебники и учебные пособия для студ. техникумов). - ISBN 5-10-003145-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА608615 Экспертиза качества маргарина, кулинарных жиров, майонеза, жиров животных топленых пищевых [Текст] : метод. руководство МВШЭ.МР-008-2000 / Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза" ; авт.-сост. М. С. Касторных ; ред. П. А. Красовский. - М. : Автономная некоммерческая организация "Московская высшая школа экспертизы", 2000. - 63 с.: табл. - (Серия "Библиотека эксперта" ; вып. 11). - ISBN 5-93399-001-9. - ISBN 5-93399-006-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Красовский, Петр Александрович (ред.); Касторных, Мария Семеновна (авт.-сост.); Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза"
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА379525 Левчук, Ірина Володимирівна. Удосконалення методів контролю показників безпеки у технології олієжирових виробництв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Левчук Ірина Володимирівна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2011. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС128357 Левчук, Ірина Володимирівна. Удосконалення методів контролю показників безпеки у технології олієжирових виробництв [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Левчук Ірина Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 189 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 170-189.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА437779 Левчук, Ірина Володимирівна. Науково-методологічні основи удосконалення технохімічного контролю сировини і готової продукції олійножирових виробництв [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06 / Левчук Ірина Володимирівна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2018. - 41 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|