Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л782.43$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | ВА809911 Купажування олій [Текст] : [монографія] / П. Ф. Петік [та ін.] ; Укр. НДІ олій та жирів Нац. акад. аграр. наук. України. - Київ : Аграрна наука, 2014. - 55 с. : табл. - Бібліогр.: с. 42-55. - 50 прим. - ISBN 978-966-540-363-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Петік, Павло Федорович; Матвєєва, Тетяна Вікторівна; Федякіна, Зоя Павлівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Національна академія аграрних наук України (Київ); Український науково-дослідний інститут олій та жирів
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ТЕХНОЛОГІЯ ЖИРОВИХ ПРОДУКТІВ ІЗ ЗАДАНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ БАГАТОЦІЛЬОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 (2018)
| 3. | РА438406 Мазаєва, Вікторія Сергіївна. Технологія жирових продуктів із заданими властивостями багатоцільового призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Мазаєва Вікторія Сергіївна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2018. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА371133 Радзієвська, Ірина Гіронтіївна. Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Радзієвська Ірина Гіронтіївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ДС116956 Радзієвська, Ірина Гіронтіївна. Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Радзієвська Ірина Гіронтіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 234 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 221-234. Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | СТ2236 ДСТУ 4445:2005 Спреди та суміші жирові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Гулієв-Зайцев [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 18 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гулієв-Зайцев, С (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|