Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1с я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
СТ5079/2
Харчова промисловість. Методики виконання вимірювання [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ 5098-2:2015. Порядок розроблення. - Чинний від 2017-07-01. - 2018. - III, 25 с. : табл. - Бібліогр.: с. 24-25.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ8082
ДСТУ 7652:2014

Харчові продукти. Вимоги до методів аналізування для арбітражного контролю вмісту бенз(а)пірену [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ7589
ДСТУ 7670:2014

Сировина і продукти харчові. Готування проб. Мінералізація для визначання вмісту токсичних елементів [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ4607
ДСТУ ISO 21569:2008

Продукти харчові; Методи виявлення генетично модифікованих організмів і продуктів з їхнім вмістом. Якісні методи на основі аналізування нуклеїнової кислоти (ISO 21569:2005, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 50 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.48-50

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ4609
ДСТУ ISO 24276:2008

Продукти харчові; Методи виявлення генетично модифікованих організмів і продуктів з їхнім вмістом. Основні вимоги, терміни та призначення понять (ISO 24276:2006, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - V, 16 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ4610
ДСТУ ISO 21570:2008

Продукти харчові; Методи виявлення генетично модифікованих організмів і продуктів з їхнім вмістом. Кількісні методи на основі аналізування нуклеїнової кислоти (ISO 21570:2005, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - V, 83 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 80-82

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ4608
ДСТУ ISO 21571:2008

Продукти харчові; Методи виявлення генетично модифікованих організмів і продуктів з їхнім вмістом. Екстрагування нуклеїнової кислоти (ISO 21571:2005, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 31 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.29-31

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ2588/Ч. 2
Продукти харчові; Визначення вмісту вітаміну А методом рідинної хроматографії високороздільної здатності [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ EN 12823-2:2006 ; Визначення вмісту бета-каротину (EN 12823-2:2000, IDT) ; . - Чинний від 2007-10-01. - К. : [б.в.], 2009. - IV, 11 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ2588/Ч. 1
Продукти харчові; Визначення вмісту вітаміну А методом рідинної хроматографії високороздільної здатності [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ EN 12823-1:2005 ; Вимірювання ало-транс-ретинолу і 13-цис-ретинолу (EN 12823-1:2000, IDT) / пер. та наук.-техн. ред. Л. Прокопенко [та ін.] ; . - Чинний від 01.07.2006. - [Б. м.] : [б.в.], 2006. - ІV, 12 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Прокопенко, Л (пер. та наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ8546
ДСТУ 8446:2015

Продукти харчові. Методи визначення кількості мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ8545
ДСТУ 7999:2015

Продукти харчові. Методи визначання молочнокислих бактерій [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 45 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 44

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ3379
ДСТУ 4689:2006

Продукти харчові. Методи визначання масової частки бенз(а)пірену [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 25 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ8451
ДСТУ 8051:2015

Продукти харчові. Методи відбирання проб для мікробіологічних аналізів [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ6836
ДСТУ-H CODEX STAN 229:2012

Продукти харчові. Методи аналізування залишкових кількостей пестицидів (CODEX STAN 229-1993, REV.1-2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 30 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ8533
ДСТУ 8534:2015

Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ8626
ДСТУ 8040:2015

Продукти харчові. Метод виявлення та визначання Bacillus cereus [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ6308
ДСТУ EN 15086:2009

Продукти харчові. Метод визначення вмісту ізомальту, лактиту, мальтиту, маніту, сорбіту та ксиліту у харчових продуктах (EN 15086:2006, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2012. - IV, 13 с. : табл., рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ8489/2
Продукти харчові. Визначання сульфіту [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [2016] . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ EN 1988-2:2014. Ферментативний метод (EN 1988-2:1998, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2016. - IV, 8 с. : табл. - Бібліогр.: с. 6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ9679/1
Продукти харчові. Визначання сульфіту [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ EN 1988-1:2014. Оптимізований метод Моньє-Вільямса (EN 1988-1:1998, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2018. - IV, 7 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 6.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ4763
ДСТУ 5051:2008

Продукти харчові. Визначання синтетичних харчових барвників методом високоефективної рідинної хроматографії [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 21 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського