Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1с я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | СТ5079/2 Харчова промисловість. Методики виконання вимірювання [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ 5098-2:2015. Порядок розроблення. - Чинний від 2017-07-01. - 2018. - III, 25 с. : табл. - Бібліогр.: с. 24-25.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | СТ8082 ДСТУ 7652:2014 Харчові продукти. Вимоги до методів аналізування для арбітражного контролю вмісту бенз(а)пірену [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ7589 ДСТУ 7670:2014 Сировина і продукти харчові. Готування проб. Мінералізація для визначання вмісту токсичних елементів [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ4607 ДСТУ ISO 21569:2008 Продукти харчові; Методи виявлення генетично модифікованих організмів і продуктів з їхнім вмістом. Якісні методи на основі аналізування нуклеїнової кислоти (ISO 21569:2005, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 50 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.48-50Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ4609 ДСТУ ISO 24276:2008 Продукти харчові; Методи виявлення генетично модифікованих організмів і продуктів з їхнім вмістом. Основні вимоги, терміни та призначення понять (ISO 24276:2006, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - V, 16 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ4610 ДСТУ ISO 21570:2008 Продукти харчові; Методи виявлення генетично модифікованих організмів і продуктів з їхнім вмістом. Кількісні методи на основі аналізування нуклеїнової кислоти (ISO 21570:2005, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - V, 83 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 80-82Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ4608 ДСТУ ISO 21571:2008 Продукти харчові; Методи виявлення генетично модифікованих організмів і продуктів з їхнім вмістом. Екстрагування нуклеїнової кислоти (ISO 21571:2005, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 31 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.29-31Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ2588/Ч. 2 Продукти харчові; Визначення вмісту вітаміну А методом рідинної хроматографії високороздільної здатності [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ EN 12823-2:2006 ; Визначення вмісту бета-каротину (EN 12823-2:2000, IDT) ; . - Чинний від 2007-10-01. - К. : [б.в.], 2009. - IV, 11 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ2588/Ч. 1 Продукти харчові; Визначення вмісту вітаміну А методом рідинної хроматографії високороздільної здатності [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ EN 12823-1:2005 ; Вимірювання ало-транс-ретинолу і 13-цис-ретинолу (EN 12823-1:2000, IDT) / пер. та наук.-техн. ред. Л. Прокопенко [та ін.] ; . - Чинний від 01.07.2006. - [Б. м.] : [б.в.], 2006. - ІV, 12 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Прокопенко, Л (пер. та наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ8546 ДСТУ 8446:2015 Продукти харчові. Методи визначення кількості мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ8545 ДСТУ 7999:2015 Продукти харчові. Методи визначання молочнокислих бактерій [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 45 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 44Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ3379 ДСТУ 4689:2006 Продукти харчові. Методи визначання масової частки бенз(а)пірену [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 25 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ8451 ДСТУ 8051:2015 Продукти харчові. Методи відбирання проб для мікробіологічних аналізів [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ6836 ДСТУ-H CODEX STAN 229:2012 Продукти харчові. Методи аналізування залишкових кількостей пестицидів (CODEX STAN 229-1993, REV.1-2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 30 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ8533 ДСТУ 8534:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ8626 ДСТУ 8040:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання Bacillus cereus [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ6308 ДСТУ EN 15086:2009 Продукти харчові. Метод визначення вмісту ізомальту, лактиту, мальтиту, маніту, сорбіту та ксиліту у харчових продуктах (EN 15086:2006, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2012. - IV, 13 с. : табл., рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ8489/2 Продукти харчові. Визначання сульфіту [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [2016] . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ EN 1988-2:2014. Ферментативний метод (EN 1988-2:1998, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2016. - IV, 8 с. : табл. - Бібліогр.: с. 6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ9679/1 Продукти харчові. Визначання сульфіту [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ EN 1988-1:2014. Оптимізований метод Моньє-Вільямса (EN 1988-1:1998, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2018. - IV, 7 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 6.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ4763 ДСТУ 5051:2008 Продукти харчові. Визначання синтетичних харчових барвників методом високоефективної рідинної хроматографії [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 21 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |