Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1с я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | СТ7199 ДСТУ ISO 8589:2013 Дослідження сенсорне. Загальні настанови щодо проектування приміщень для випробувань (ISO 8589:2007, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - IV, 12 с. : рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | СТ2626 ДСТУ ISO 6564:2005 Дослідження сенсорне; Методологія. Методи створювання спектра флейвору (ISO 6564:1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 9 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | Л80-1с я86 ДСТУ EN 12014-1-2002; Загальні положення (EN 12014-1:1997, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Юрченко [та ін.]. - К., 2003 . Ч. 1 : ДСТУ EN 12014-1-2002; Загальні положення (EN 12014-1:1997, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. В. Юрченко [та ін.]. - К. : [б.в.], 2003. - IV, 4 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Юрченко, В \пер. і наук.-техн. ред.\; Юрченко, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ3903 ДСТУ ISO 15214:2007 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підрахування мезофільних молочнокислих бактерій за температури 30 градусів С (ISO 15214:1998, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ3612 ДСТУ ISO 18593:2006 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Мікробіологічний аналіз із використанням відбитків і змивів з поверхонь (ISO 18593:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ3901 ДСТУ ISO 21807:2007 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Метод визначення активності води (ISO 21807:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 5 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ3616 ДСТУ ISO 6579:2006 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Методика виявлення Salmonella spp. (ISO 6579:2002, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 19 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ3739 ДСТУ ISO 7002:2006 Продукти сільськогосподарські харчові. Схема стандартного методу відбирання проб з партії (ISO 7002:1986, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 21 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ1650 ДСТУ ISO 1871:2003 Продукти харчові сільськогосподарські [Текст] ; Загальні настанови щодо визначання вмісту азоту методом К'єльдаля (ISO 1871:1975, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Г. Гуменюк [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ4630 ДСТУ ГОСТ 31262:2009 Продукти харчові та продовольча сировина. Інверсійно-вольтамперометричні методи визначення вмісту токсичних елементів (кадмію, свинцю, міді та цинку) (ГОСТ 31262-2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, III, 21 c. - (Національний стандарт України) Текст рос. мовоюРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ4715 ДСТУ 5050:2008 Продукти харчові. Визначання підсолоджувачів, консервантів та кофеїну методом високоефективної рідинної хроматографії [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ4763 ДСТУ 5051:2008 Продукти харчові. Визначання синтетичних харчових барвників методом високоефективної рідинної хроматографії [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 21 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ9679/1 Продукти харчові. Визначання сульфіту [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ EN 1988-1:2014. Оптимізований метод Моньє-Вільямса (EN 1988-1:1998, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2018. - IV, 7 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 6.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ8489/2 Продукти харчові. Визначання сульфіту [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [2016] . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ EN 1988-2:2014. Ферментативний метод (EN 1988-2:1998, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2016. - IV, 8 с. : табл. - Бібліогр.: с. 6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ6308 ДСТУ EN 15086:2009 Продукти харчові. Метод визначення вмісту ізомальту, лактиту, мальтиту, маніту, сорбіту та ксиліту у харчових продуктах (EN 15086:2006, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2012. - IV, 13 с. : табл., рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ8626 ДСТУ 8040:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання Bacillus cereus [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ8533 ДСТУ 8534:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ6836 ДСТУ-H CODEX STAN 229:2012 Продукти харчові. Методи аналізування залишкових кількостей пестицидів (CODEX STAN 229-1993, REV.1-2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 30 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ8451 ДСТУ 8051:2015 Продукти харчові. Методи відбирання проб для мікробіологічних аналізів [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ3379 ДСТУ 4689:2006 Продукти харчові. Методи визначання масової частки бенз(а)пірену [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 25 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |