Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1с я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
СТ7199
ДСТУ ISO 8589:2013

Дослідження сенсорне. Загальні настанови щодо проектування приміщень для випробувань (ISO 8589:2007, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - IV, 12 с. : рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ2626
ДСТУ ISO 6564:2005

Дослідження сенсорне; Методологія. Методи створювання спектра флейвору (ISO 6564:1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 9 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Л80-1с я86
ДСТУ EN 12014-1-2002; Загальні положення (EN 12014-1:1997, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Юрченко [та ін.]. - К., 2003 .
Ч. 1 : ДСТУ EN 12014-1-2002; Загальні положення (EN 12014-1:1997, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. В. Юрченко [та ін.]. - К. : [б.в.], 2003. - IV, 4 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Юрченко, В \пер. і наук.-техн. ред.\; Юрченко, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ3903
ДСТУ ISO 15214:2007

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підрахування мезофільних молочнокислих бактерій за температури 30 градусів С (ISO 15214:1998, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ3612
ДСТУ ISO 18593:2006

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Мікробіологічний аналіз із використанням відбитків і змивів з поверхонь (ISO 18593:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ3901
ДСТУ ISO 21807:2007

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Метод визначення активності води (ISO 21807:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ3616
ДСТУ ISO 6579:2006

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Методика виявлення Salmonella spp. (ISO 6579:2002, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 19 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ3739
ДСТУ ISO 7002:2006

Продукти сільськогосподарські харчові. Схема стандартного методу відбирання проб з партії (ISO 7002:1986, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 21 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ1650
ДСТУ ISO 1871:2003

Продукти харчові сільськогосподарські [Текст] ; Загальні настанови щодо визначання вмісту азоту методом К'єльдаля (ISO 1871:1975, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Г. Гуменюк [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ4630
ДСТУ ГОСТ 31262:2009

Продукти харчові та продовольча сировина. Інверсійно-вольтамперометричні методи визначення вмісту токсичних елементів (кадмію, свинцю, міді та цинку) (ГОСТ 31262-2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, III, 21 c. - (Національний стандарт України)
Текст рос. мовою

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ4715
ДСТУ 5050:2008

Продукти харчові. Визначання підсолоджувачів, консервантів та кофеїну методом високоефективної рідинної хроматографії [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ4763
ДСТУ 5051:2008

Продукти харчові. Визначання синтетичних харчових барвників методом високоефективної рідинної хроматографії [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 21 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ9679/1
Продукти харчові. Визначання сульфіту [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ EN 1988-1:2014. Оптимізований метод Моньє-Вільямса (EN 1988-1:1998, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2018. - IV, 7 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 6.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ8489/2
Продукти харчові. Визначання сульфіту [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [2016] . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ EN 1988-2:2014. Ферментативний метод (EN 1988-2:1998, IDT). - Чинний від 2015-07-01. - 2016. - IV, 8 с. : табл. - Бібліогр.: с. 6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ6308
ДСТУ EN 15086:2009

Продукти харчові. Метод визначення вмісту ізомальту, лактиту, мальтиту, маніту, сорбіту та ксиліту у харчових продуктах (EN 15086:2006, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2012. - IV, 13 с. : табл., рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ8626
ДСТУ 8040:2015

Продукти харчові. Метод виявлення та визначання Bacillus cereus [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ8533
ДСТУ 8534:2015

Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ6836
ДСТУ-H CODEX STAN 229:2012

Продукти харчові. Методи аналізування залишкових кількостей пестицидів (CODEX STAN 229-1993, REV.1-2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 30 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ8451
ДСТУ 8051:2015

Продукти харчові. Методи відбирання проб для мікробіологічних аналізів [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ3379
ДСТУ 4689:2006

Продукти харчові. Методи визначання масової частки бенз(а)пірену [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 25 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського