Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-14 я73-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | Р108467 Технічна мікробіологія [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахунково-графічної роботи для студентів технологічних спеціальностей напряму підгоовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | Р105052 Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Р. Решетник [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Решетник, Людмила Расулівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р105053 Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Р. Решетник, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2005. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Решетник, Людмила Расулівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р100526 Методичні рекомендації з курсу "Мікробіологія" для самостійної роботи студентів напряму підготовки 0503 "Торгівля" денного відділення [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. Г. Б. Рудавська, Г. А. Толок. - К. : КНТЕУ, 2003. - 38 с. - Бібліогр.: с. 38Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Рудавська, Ганна Богданівна (уклад.); Толок, Галина Арсентіївна (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА621060 Жарикова, Галина Григорьевна. Микробиология, санитария и гигиена пищевых продуктов [Текст] : практикум: Учеб. пособие для студ., обучающихся по спец.: 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" и 2712 "Технология продуктов общественного питания" / Г. Г. Жарикова, А. О. Козьмина. - М. : ГЕЛАН, 2001. - 254 с.: рис. - Библиогр.: с. 249-254. - ISBN 5-25200-004-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Козьмина, Анна Олеговна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|