Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-34 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ВА697649 Коршунов, Анна Федоровна. Пищевые добавки [Текст] : учеб. пособ. для студ. вузов направления подгот. 051701 "Пищевые технологии и инженерия" специализации "Технология питания" / А. Ф. Коршунов, В. А. Гницевич ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2008. - 140 с. - Библиогр.: с. 140. - ISBN 978-966-385-080-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гницевич, Виктория Альбертовна; Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА749490 Біологічно активні речовини і харчові добавки [Текст] : навч. посіб. для студ. всіх форм навчання спец. "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та "Промислова біотехнологія" / [Л. В. Кричковська та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2012. - 97 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95-97. - 300 (1-й з-д 1-100) прим. - ISBN 978-966-593-961-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кричковська, Лідія Василівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Жулінська, Оксана Володимирівна; Бєлінська, А. П.; Мироненко, Л. С.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА782202 Математичне моделювання в мікробіології та хімічній технології харчових добавок [Текст] : [навч. посіб.] / О. В. Болотін [та ін.] ; ДВНЗ "Ужгород. нац. ун-т", Каф. аналіт. хімії [та ін.]. - Ужгород : Вид-во В. Падяка, 2014. - 361, [4] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 355-361. - 200 прим. - ISBN 978-966-387-087-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Болотін, Олександр Вікторович; Мага, Іван Михайлович; Нечипорук, Василь Васильович; Ткач, Володимир Іванович; "Ужгородський національний університет", державний вищий навчальний заклад. Кафедра аналітичної хімії; "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ). Кафедра аналітичної хімії та хімічної технології харчових добавок і косметичних засобів; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. Кафедра фізичної хімії та екології хімічних виробництв; Державна ветеринарна та фітосанітарна служба УкраїниУжгородська прикордонна державна контрольно-токсикологічна лабораторія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВС62576 Філінська, Тетяна Геннадіївна. Харчові полісахариди. Виробництво, властивості, використання [Текст] : навч. посіб. / Філінська Т. Г., Черваков О. В., Філінська А. О. ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДВНЗ УДХТУ, 2017. - 253 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 241-245. - 300 прим. - ISBN 978-966-8018-98-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черваков, Олег Вікторович; Філінська, Антоніна Олександрівна; "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА848475 Хімія смаку, кольору та запаху [Текст] : навч. посіб. / уклад.: С. Д. Борук [та ін.] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2020. - 79 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 78. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Борук, Сергій Дмитрович (уклад.); Дійчук, Володимир Васильович (уклад.); Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|