Пошуковий запит: (<.>U=Л812$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | СТ11253 ДСТУ EN 16743:2018 (EN 16743:2016, IDT) Устатковання для харчової промисловості. Автоматичні промислові машини для нарізання. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 16743:2016 (ДСТУ EN 16743:2016, IDT) ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - V, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА449999 Вакшуль, Зінаїда Валеріївна. Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : [05.18.15] / Вакшуль Зінаїда Валеріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ВА851585 Стадник, Ігор Ярославович. Обґрунтування нагнітального процесу формувальних машин [Текст] : монографія / Стадник І. Я., Піддубний В. А. ; Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль : Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя, 2020. - 331 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-305-108-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Піддубний, Володимир Анатолійович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ВА848974 Севостьянов, І. В. Технологія та обладнання для віброударного зневоднення вологих дисперсних матеріалів [Текст] : монографія / І. В. Севостьянов ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця : ВНАУ, 2020. - 303 с. : рис. - Бібліогр.: с. 246-264. - 100 прим. - ISBN 978-617-7789-22-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Вінницький національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА445853 Пащенко, Богдан Сергійович. Закономірності мембранного розділення дисперсних систем з урахуванням структурно-механічних параметрів фільтрувальних елементів та осаду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Пащенко Богдан Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 22 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ10811 ДСТУ EN 1673:2018 (EN 1673:2000 + А1:2009, IDT) Устатковання для харчової промисловості. Печі з обертовими вагонетками. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1673:2014 ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - V, 27 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 25.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ10828 ДСТУ EN 1678:2018 (EN 1678:1998 + А1:2010, IDT) Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання овочів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1678:2016 ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - IV, 31 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 30.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС155001 Шеїна, Аліна Вікторівна. Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шеїна Аліна Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 230 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 158-178.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ10620 ДСТУ EN 1974:2016 (EN 1974:1998 + А1:2009, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Скибкорізальні машини. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1974:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 29 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 28.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СО37128 Харчові поверхнево-активні речовини [Текст] : навч. посіб. / Філінська Т. Г. [та ін.] ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДВНЗ УДХТУ, 2019. - 416 с. : табл. - Текст укр., рос. - Бібліогр.: с. 397-405. - 300 прим. - ISBN 978-617-7478-51-4 У вих. відом. помилково - Філінська Тетяна Сергіївна.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Філінська, Тетяна Геннадіївна; Черваков, Олег Вікторович; Філінська, Антоніна Олександрівна; Свердліковська, Ольга Сергіївна; "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпро)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА438694 Шеїна, Аліна Вікторівна. Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шеїна Аліна Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА442232 Устименко, Ігор Миколайович. Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Устименко Ігор Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА432865 Доломакін, Юрій Юрійович. Наукове обґрунтування параметрів періодичного змішування водно-борошняних сумішей та створення високоефективного обладнання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Доломакін Юрій Юрійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 22 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВС64365 Петрова, Жанна Олександрівна. Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини [Текст] : [монографія] / Ж. О. Петрова, Ю. Ф. Снєжкін ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ : Наукова думка, 2018. - 187, [1] с. : рис., табл. - (Проект "Наукова книга"). - Бібліогр.: с. 172-185. - 200 прим. - ISBN 978-966-00-1620-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Снєжкін, Юрій Федорович; Національна академія наук УкраїниІнститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
|
15. | РА434263 Погребняк, Андрій Володимирович. Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 39 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ВА813675 Технологія напівфабрикату сухого збивного жировмісного [Текст] : монографія / [О. В. Котляр та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 137 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-137. - 300 прим. - ISBN 978-617-7377-62-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Котляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА813789 Якуба, О. Р. Механічні пиловловлювачі та фільтри в технології комплексного очищення харчових пилоподібних продуктів [Текст] : монографія / О. Р. Якуба, М. Ю. Савченко-Перерва, С. М. Сабадаш ; [в авт. ред.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : Сум. нац. аграр. ун-т, 2017. - 197 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 189-197. - 100 прим. - ISBN 978-617-593-049-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА422027 Міклашевська, Юлія Богданівна. Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Міклашевська Юлія Богданівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 24, [1] с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА421225 Омельченко, Світлана Борисівна. Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Омельченко Світлана Борисівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА423056 Дубовкіна, Ірина Олександрівна. Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесу змішування води та спирту в умовах знакозмінних імпульсів тиску [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Дубовкіна Ірина Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 37 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |