Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (12)Реферативна база даних (159)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
СТ11253
ДСТУ EN 16743:2018 (EN 16743:2016, IDT)

Устатковання для харчової промисловості. Автоматичні промислові машини для нарізання. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 16743:2016 (ДСТУ EN 16743:2016, IDT) ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - V, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА449999
Вакшуль, Зінаїда Валеріївна.
Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : [05.18.15] / Вакшуль Зінаїда Валеріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА851585
   Стадник, Ігор Ярославович.
Обґрунтування нагнітального процесу формувальних машин [Текст] : монографія / Стадник І. Я., Піддубний В. А. ; Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль : Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя, 2020. - 331 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-305-108-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Піддубний, Володимир Анатолійович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА848974
   Севостьянов, І. В.
Технологія та обладнання для віброударного зневоднення вологих дисперсних матеріалів [Текст] : монографія / І. В. Севостьянов ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця : ВНАУ, 2020. - 303 с. : рис. - Бібліогр.: с. 246-264. - 100 прим. - ISBN 978-617-7789-22-1

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 66.066 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Вінницький національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА445853
Пащенко, Богдан Сергійович.
Закономірності мембранного розділення дисперсних систем з урахуванням структурно-механічних параметрів фільтрувальних елементів та осаду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Пащенко Богдан Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 22 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ10811
ДСТУ EN 1673:2018 (EN 1673:2000 + А1:2009, IDT)

Устатковання для харчової промисловості. Печі з обертовими вагонетками. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1673:2014 ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - V, 27 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 25.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ10828
ДСТУ EN 1678:2018 (EN 1678:1998 + А1:2010, IDT)

Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання овочів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1678:2016 ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - IV, 31 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 30.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС155001
Шеїна, Аліна Вікторівна.
Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шеїна Аліна Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 230 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 158-178.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ10620
ДСТУ EN 1974:2016 (EN 1974:1998 + А1:2009, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Скибкорізальні машини. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1974:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 29 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 28.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СО37128

Харчові поверхнево-активні речовини [Текст] : навч. посіб. / Філінська Т. Г. [та ін.] ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДВНЗ УДХТУ, 2019. - 416 с. : табл. - Текст укр., рос. - Бібліогр.: с. 397-405. - 300 прим. - ISBN 978-617-7478-51-4
У вих. відом. помилково - Філінська Тетяна Сергіївна.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Філінська, Тетяна Геннадіївна; Черваков, Олег Вікторович; Філінська, Антоніна Олександрівна; Свердліковська, Ольга Сергіївна; "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпро)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА438694
Шеїна, Аліна Вікторівна.
Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шеїна Аліна Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА442232
Устименко, Ігор Миколайович.
Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Устименко Ігор Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 637.18 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА432865
Доломакін, Юрій Юрійович.
Наукове обґрунтування параметрів періодичного змішування водно-борошняних сумішей та створення високоефективного обладнання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Доломакін Юрій Юрійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 22 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.02 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВС64365
   Петрова, Жанна Олександрівна.
Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини [Текст] : [монографія] / Ж. О. Петрова, Ю. Ф. Снєжкін ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ : Наукова думка, 2018. - 187, [1] с. : рис., табл. - (Проект "Наукова книга"). - Бібліогр.: с. 172-185. - 200 прим. - ISBN 978-966-00-1620-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л910 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Снєжкін, Юрій Федорович; Національна академія наук УкраїниІнститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

15.
РА434263
Погребняк, Андрій Володимирович.
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 39 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА813675

Технологія напівфабрикату сухого збивного жировмісного [Текст] : монографія / [О. В. Котляр та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 137 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-137. - 300 прим. - ISBN 978-617-7377-62-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 641.85 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА813789
   Якуба, О. Р.
Механічні пиловловлювачі та фільтри в технології комплексного очищення харчових пилоподібних продуктів [Текст] : монографія / О. Р. Якуба, М. Ю. Савченко-Перерва, С. М. Сабадаш ; [в авт. ред.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : Сум. нац. аграр. ун-т, 2017. - 197 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 189-197. - 100 прим. - ISBN 978-617-593-049-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.02 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА422027
Міклашевська, Юлія Богданівна.
Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Міклашевська Юлія Богданівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 24, [1] с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА421225
Омельченко, Світлана Борисівна.
Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Омельченко Світлана Борисівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА423056
Дубовкіна, Ірина Олександрівна.
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесу змішування води та спирту в умовах знакозмінних імпульсів тиску [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Дубовкіна Ірина Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 37 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського