Пошуковий запит: (<.>U=Л812.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС58782 Литвиненко, Олександр Анатолійович. Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 197 л. - л. 140-156Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА300696 Литвиненко, Олександр Анатолійович. Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ВА628160 Просеков, Александр Юрьевич. Физико-химические основы получения пищевых продуктов с пенной структурой [Текст] / А. Ю. Просеков. - Кемерово : [б.и.], 2001. - 172 с.: ил. - Библиогр.: с. 154-171. - ISBN 5-89289-132-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА314371 Большакова, Вікторія Анатоліївна. Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Большакова Вікторія Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА314663 Селютіна, Галина Анатоліївна. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС69640 Большакова, Виктория Анатольевна. Технология паст эмульсионного типа с использованием зернобобового сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Большакова Виктория Анатольевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 252 л.: рис. - Библиогр.: л. 144-164Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС70101 Селютіна, Галина Анатоліївна. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 243 арк.: рис. - арк. 171-196Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА320482 Шапорова, Тетяна Миколаївна. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.М.Шапорова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС75461 Шапорова, Тетяна Миколаївна. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Шапорова Тетяна Миколаївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 235 арк. - арк. 157-187Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ІВ206960 Modifying additives in jelly products [Text] / F. Pertsevoy [a.o.]. - Wroclaw ; Kiev : NUFT, 2005. - 259 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci rozd. - ISBN 966-612-051-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Pertsevoy, Fedor; Savgira, Yurij; Foshchan, Andrey; Ukrayinets, Anatoliy; Tishchenko, Leonid
Видання зберігається у :
|
11. | ДС88733 Пироженко, Инна Анатольевна. Гидродинамика и тепловые эффекты в цилиндрическом роторно-пульсационном аппарате [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Пироженко Инна Анатольевна ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 2005. - 177 л.: рис. - Библиогр.: л. 149-161Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Институт технической теплофизики (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА337164 Піроженко, Інна Анатоліївна. Гідродинаміка та теплові ефекти в циліндричному роторно-пульсаційному апараті [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Піроженко Інна Анатоліївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2005. - 21 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС122344 Паскал, Юлія Геннадіївна. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Паскал Юлія Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 213 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 134-153.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА736927 Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою [Текст] : монографія / [Гринченко О. О. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 253 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 233-253. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-191-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Михайлов, Валерій Михайлович; Погожих, М. І.; Янчева, М. О.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС128437 Сокол, Ганна Ігорівна. Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Сокол Ганна Ігорівна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 152 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 141-152.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС124387 Теймурова, Анжеліка Тагирівна. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 315 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 293-315.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС122799 Пак, Аліна Володимирівна. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Пак Аліна Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 253 арк. - Бібліогр.: арк. 236-253.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА376647 Паскал, Юлія Геннадіївна. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Паскал Юлія Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ4884 ДСТУ 6094:2009 Желе фруктові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | В352715/1 Юдин, Александр Илларионович ЮВЭТ-технологии [Текст] : монография / А. И. Юдин. - Х. : Захаренко В. В., 2010 . Ч. 1 : Инновационные технологии и конструктивные особенности оборудования для получения пищевых порошков. - 2010. - 137 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 123-126. - 500 прим. - ISBN 978-966-8614-10-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |