Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (68)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІВ206960

Modifying additives in jelly products [Text] / F. Pertsevoy [a.o.]. - Wroclaw ; Kiev : NUFT, 2005. - 259 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci rozd. - ISBN 966-612-051-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Pertsevoy, Fedor; Savgira, Yurij; Foshchan, Andrey; Ukrayinets, Anatoliy; Tishchenko, Leonid

Видання зберігається у :

2.
ВА808839

Technology of manufacture of innovative fat-and-oil products of increased nutritional value [Text] : monograph / [Olga Neklesa etc.] ; Kharkiv state university of food technology and trade. - Kharkiv : Rohozhnikov A., 2016. - 90 p. : il. - Назва у вих. відом. : Технологія виробництва інноваційної олиєжирової продукції підвищенної харчової цінності. - Bibliogr.: p. 85-90. - 26 прим. - ISBN 978-617-7384-45-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л782 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Neklesa, Olga; Неклеса, Ольга Павлівна; Pyvovarov, Yevgeniy; Пивоваров, Євгеній Павлович; Korotayeva, Yevgeniya; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Stepankova, Galina; Степанкова, Галина В'ячеславівна; Kharkiv state university of food technology and trade

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ІВ217843

The technology of food products on the base of gelatinizers with qualitative modified functional properties [Text] / [Pertsevoy F. [ et al.] ; ed. by Dr of techn. sciences, prof. Pertsevoy F. - Kharkiv ; Wrocław : KSUFT, 2012. - 285 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 274-284. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-261-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Pertsevoy, Fedir; Kamsulina, Nataliya; Khomichak, Lubomir; Yancheva, M.; Krapyvnytska, I.; Pertsevoy, Fedir (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА337164
Піроженко, Інна Анатоліївна.
Гідродинаміка та теплові ефекти в циліндричному роторно-пульсаційному апараті [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Піроженко Інна Анатоліївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2005. - 21 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС88733
Пироженко, Инна Анатольевна.
Гидродинамика и тепловые эффекты в цилиндрическом роторно-пульсационном аппарате [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Пироженко Инна Анатольевна ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 2005. - 177 л.: рис. - Библиогр.: л. 149-161

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Институт технической теплофизики (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА300696
   Литвиненко, Олександр Анатолійович.
Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС58782
   Литвиненко, Олександр Анатолійович.
Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 197 л. - л. 140-156

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВС64365
   Петрова, Жанна Олександрівна.
Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини [Текст] : [монографія] / Ж. О. Петрова, Ю. Ф. Снєжкін ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ : Наукова думка, 2018. - 187, [1] с. : рис., табл. - (Проект "Наукова книга"). - Бібліогр.: с. 172-185. - 200 прим. - ISBN 978-966-00-1620-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л910 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Снєжкін, Юрій Федорович; Національна академія наук УкраїниІнститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

9.
СТ4884
ДСТУ 6094:2009

Желе фруктові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС146148
   Пивоваров, Євген Павлович.
Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутворення [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Пивоваров Євген Павлович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 383 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 346-383.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА407615
   Пивоваров, Євген Павлович.
Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутворення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Пивоваров Євген Павлович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 44 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС153096
   Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Дубініна Антоніна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 467 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 393-467.

Рубрикатор НБУВ:
 Л91-1 
УДК:
 664.85 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА406652
   Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Дубініна Антоніна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 42 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л91-1 
УДК:
 664.85 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА449999
Вакшуль, Зінаїда Валеріївна.
Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : [05.18.15] / Вакшуль Зінаїда Валеріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС124387
Теймурова, Анжеліка Тагирівна.
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 315 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 293-315.

Рубрикатор НБУВ:
 Л973 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА377017
Теймурова, Анжеліка Тагирівна.
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л973 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА422027
Міклашевська, Юлія Богданівна.
Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Міклашевська Юлія Богданівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 24, [1] с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА400696
   Петрова, Жанна Олександрівна.
Створення енергоефективних теплотехнологій виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 / Петрова Жанна Олександрівна ; Нац. акад. наук України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2013. - 41 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС146955
   Петрова, Жанна Олександрівна.
Створення енергоефективних теплотехнологій виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 / Петрова Жанна Олександрівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2013. - 413, [3] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 351-381.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА736927

Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою [Текст] : монографія / [Гринченко О. О. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 253 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 233-253. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-191-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Михайлов, Валерій Михайлович; Погожих, М. І.; Янчева, М. О.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського