Пошуковий запит: (<.>U=Л812.9<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА314371 Большакова, Вікторія Анатоліївна. Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Большакова Вікторія Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА314663 Селютіна, Галина Анатоліївна. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА320482 Шапорова, Тетяна Миколаївна. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.М.Шапорова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА376647 Паскал, Юлія Геннадіївна. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Паскал Юлія Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА376944 Пак, Аліна Володимирівна. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Пак Аліна Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА377017 Теймурова, Анжеліка Тагирівна. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА377767 Сокол, Ганна Ігорівна. Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Сокол Ганна Ігорівна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА391447 Бесіда, Світлана Миколаївна. Технологія емульсійних соусів з використанням молочно-білкового концентрату зі сколотин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бесіда Світлана Миколаївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА400696 Петрова, Жанна Олександрівна. Створення енергоефективних теплотехнологій виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 / Петрова Жанна Олександрівна ; Нац. акад. наук України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2013. - 41 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА406652 Дубініна, Антоніна Анатоліївна. Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Дубініна Антоніна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 42 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА407615 Пивоваров, Євген Павлович. Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутворення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Пивоваров Євген Павлович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 44 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА424472 Невмивака, Дар'я Володимирівна. Удосконалення технології одержання поверхнево-активних похідних жирів з використанням переетерифікації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Невмивака Дар'я Володимирівна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2015. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА421225 Омельченко, Світлана Борисівна. Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Омельченко Світлана Борисівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА422027 Міклашевська, Юлія Богданівна. Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Міклашевська Юлія Богданівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 24, [1] с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА442232 Устименко, Ігор Миколайович. Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Устименко Ігор Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА449999 Вакшуль, Зінаїда Валеріївна. Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : [05.18.15] / Вакшуль Зінаїда Валеріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС69640 Большакова, Виктория Анатольевна. Технология паст эмульсионного типа с использованием зернобобового сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Большакова Виктория Анатольевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 252 л.: рис. - Библиогр.: л. 144-164Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС70101 Селютіна, Галина Анатоліївна. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 243 арк.: рис. - арк. 171-196Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС75461 Шапорова, Тетяна Миколаївна. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Шапорова Тетяна Миколаївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 235 арк. - арк. 157-187Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС122799 Пак, Аліна Володимирівна. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Пак Аліна Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 253 арк. - Бібліогр.: арк. 236-253.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |