Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (9)Реферативна база даних (94)
Пошуковий запит: (<.>U=Л822$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 89
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІВ223118

Historické mlyny a mlynské zariadenia [Text] : ich prezentácia v múzeách v prírode / zost.: Iveta Zuskinová. - Pribylina : Únia múzeí v prírode s finančnou podporou Ministerstva kultúry SR, 2006. - 99 s. : fot. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-80-968551-2-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Zuskinová, Iveta (уклад.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ІВ199948
Stokhuyzen, Ir. F..
Molens [Text] / I. F. Stokhuyzen ; ill. J. C. Lunenburg. - 3. druk, herziene. - Bussum : Van Dishoeck, 1972. - 137 blz.: ill. - ISBN 90-228-4244-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Lunenburg, J. C. (ill.)

Видання зберігається у :

3.
ІВ206711
Ceglińska, Alicja.
Wpływ wybranych polepszaczy na właściwości ciasta i jakość otrzymanych wyrobów [Text] / A. Ceglińska. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 78 s.: tab. - (Rozprawy naukowe monografie). - Бібліогр.: s. 65-76. - ISBN 83-7244-625-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

4.
ВА673297

Автоматизовані системи контролю та керування процесами зернопереробки на млинах [Текст] / В. М. Горбенко [и др.]. - К. : Техніка, 2005. - 188 с.: рис. - Бібліогр.: с. 183-185. - ISBN 966-575-088-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Горбенко, Віктор Миколайович; Денисенко, Володимир Михайлович; Рюмшин, Микола Олександрович; Соболевський, Віктор Юрійович

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ4917
ДСТУ 4960:2008

Борошно із зерна тритикале. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ1444
ДСТУ 4255:2003

Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначання вмісту жовтого пігмента (ISO 11052:1994, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV. 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ7834
ДСТУ 7702:2015

Борошно гречане. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.

Рубрикатор НБУВ:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ10004
ДСТУ 8791:2018

Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ1443
ДСТУ 4254:2003

Борошно пшеничне і манні крупи з твердої пшениці. Визначання домішок тваринного походження (ISO 11050:1993, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ2304
ДСТУ ISO 6820:2004

Борошно пшеничне та житнє. Загальні настанови щодо розроблення хлібопекарських випробувань (ISO 6820-1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ1427
ДСТУ 4253:2003

Борошно пшеничне. Визначання вмісту сирої клейковини механічними засобами (ISO 7495:1990, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чиний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ2305
ДСТУ ISO 6645:2004

Борошно пшеничне. Визначення вмісту сухої клейковини (ISO 6645-1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ978
ДСТУ 4111.1-2002

Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста [Текст] : Збірник / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - 62 с. - (Національні стандарти України)
Содержание:
ДСТУ 4111.2-2002
ДСТУ 4111.3-2002
ДСТУ 4111.4-2002

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ2355
ДСТУ ISO 5531:2004

Борошно пшеничне; Визначення вмісту сирої клейковини (ISO 5531-1978, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ3141
ДСТУ 4543:2006

Борошно соєве харчове. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
С10129/Т. 2
Борошно та хлібобулочні вироби. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; заг. ред. В. Л. Іванов. - [Б. м.] : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-15-7.
Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 273 с. - ISBN 966-7426-21-1
Содержание:

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тимошенко, Валерій Сергійович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
С10129/Т. 1
Борошно та хлібобулочні вироби. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; заг. ред. В. Л. Іванов. - [Б. м.] : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-15-7.
Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 258 с. - ISBN 966-7426-18-1
Содержание:

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тимошенко, Валерій Сергійович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА433529
Жам, Олена Михайлівна.
Борошномельне виробництво Правобережної України кінця XVIII – початку XX ст.: історіографія [Текст] : автореф. дис. ... канд. іст. наук : 07.00.06 / Жам Олена Михайлівна ; Держ. ВНЗ "Переяслав-Хмельниц. держ. пед. ун-т ім. Григорія Сковороди". - Переяслав-Хмельницький, 2018. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
"Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди", державний вищий навчальний заклад

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС151370
Жам, Олена Михайлівна.
Борошномельне виробництво Правобережної України кінця XVIII – початку XX ст.: історіографія [Текст] : дис. ... канд. іст. наук : 07.00.06 / Жам Олена Михайлівна ; Держ. ВНЗ "Переяслав-Хмельниц. держ. пед. ун-т ім. Григорія Сковороди". - Переяслав-Хмельницький, 2018. - 317 арк. - Бібліогр.: арк. 186-316.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
"Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди", державний вищий навчальний заклад

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА871044

Визначення розрахункових навантажень виробничих механізмів і машин та технологічні розрахунки виробництва борошняних виробів [Текст] : навч.-метод. посіб. для виконання лаб., практ. , курс. робіт та самост. занять з курсу "Конструювання обладнання харчових виробництв", "Технологічне обладнання галузі", "Проектування підприємств харчової промисловості", "Інжиніринг харчових виробництв", "Теоретичні основи технології харчових виробництв", "Математичне моделювання технологічних процесів харчової промисловості" для галузей знань 13 - "Механічна інженерія" та 18 - "Виробництво та технології" спец. 133 "Галузеве машинобудування", 181 "Харчові технології" / [П. П. Гаврилко та ін. ; за ред. Стадника І. Я.] ; Держ. торг.-екон. ун-т, Ужгород. торг.-екон. ін-т. - Ужгород : РІК-У, 2023. - 466 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 464-466. - 1000 прим. - ISBN 978-617-8276-41-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гаврилко, Петро Петрович; Піддубний, Володимир Антонович; Стадник, Ігор Ярославович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Краєвська, Світлана Петрівна; Каганець-Гаврилко, Леся Петрівна; Стадник, І. Я. (ред.); Державний торговельно-економічний університет (Київ); Ужгородський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського