Пошуковий запит: (<.>U=Л822-642.33<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. | РА426915 Єремеєва, Олена Анатоліївна. Удосконалення технології переробки зерна пшениці на борошномельних підприємствах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Єремеєва Олена Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА402332 Брославцева, Ірина Володимирівна. Удосконалення процесу формування готової продукції в технології сортового помелу пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Брославцева Ірина Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС140485 Брославцева, Ирина Владимировна. Совершенствование процесса формирования готовой продукции в технологии сортового помола пшеницы [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Брославцева Ирина Владимировна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013. - 182 л. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 127-143.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА402747 Давидов, Роман Сергійович. Удосконалення технології крупоутворення сортового помелу пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Давидов Роман Сергійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС140451 Давыдов, Роман Сергеевич. Усовершенствование технологии крупообразования сортового помола пшеницы [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Давыдов Роман Сергеевич ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013. - 174 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 132-146.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС141767/ т.1 Жигунов, Дмитрий Александрович Разработка научных основ и методов повышения качества и расширения ассортимента готовой продукции на мукомольных заводах [Текст] / Жигунов Дмитрий Александрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013 . - Одесса, 2013. - 410 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 363-410.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий; Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС141767/1 Жигунов, Дмитрий Александрович Разработка научных основ и методов повышения качества и расширения ассортимента готовой продукции на мукомольных заводах [Текст] : дис. д-ра техн. наук ... : 05.18.02 : [в 2 т.] / Жигунов Дмитрий Александрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013 . Т. 1. - 2013. - 165 л. : рис., табл. - Бібліогр.: л. 363-410. Приложение: Том 2. Приложения. - 165 л. Шифр ДС141767/2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА403750 Жигунов, Дмитро Олександрович. Розробка наукових основ і методів підвищення якості та розширення асортименту готової продукції на борошномельних заводах [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.02 / Жигунов Дмитро Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 36 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС140490 Ковалев, Михаил Александрович. Разработка технологии сортового помола пшеницы с применением процесса шелушения зерна [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Ковалев Михаил Александрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013. - 199 л. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 148-170.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА402333 Ковальов, Михайло Олександрович. Розробка технології сортового помелу пшениці з використанням процесу лущення зерна [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Ковальов Михайло Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС89027 Топораш, Ірина Георгіївна. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 174 арк.: рис. - арк. 142-157Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА337800 Топораш, Ірина Георгіївна. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 20 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
|