Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (13)Реферативна база даних (56)
Пошуковий запит: (<.>U=Л823$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 81
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
СТ10777
ДСТУ EN 14958:2016 (EN 14958:2006 + А1:2009, IDT)

Устатковання для харчової промисловості. Машини для подрібнення й перероблення на борошно та крупку. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 14958:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - V, 30, [1] с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 29.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВС65271

Технологічне обладнання борошномельних і круп'яних підприємств [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ галузей знань "Механічна інженерія" і "Виробництво і технології" спец. "Галузеве машинобудування" і "Харчові технології" / О. І. Гапонюк [та ін.] ; [під ред. О. І. Гапонюка і Л. С. Солдатенко]. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2018. - 751 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-188-1

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Гапонюк, О. І.; Солдатенко, Л. С.; Гросул, Л. Г.; Петько, В. Ф.; Петров, В. М.; Гапонюк, І. І.; Гапонюк, О. І. (ред.); Солдатенко, Л. С. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ7889
ДСТУ 7697:2015

Крупи гречані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ7833
ДСТУ 7701:2015

Крупи горохові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ7890
ДСТУ 7699:2015

Крупи пшеничні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ7892
ДСТУ 7698:2015

Крупи вівсяні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ7891
ДСТУ 7700:2015

Крупи ячмінні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ6489
ДСТУ ISO 14864:2009

Рис. Метод оцінювання тривалості клейстеризації зерен під час варіння (ISO 14864:1998, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 7 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ6490
ДСТУ ISO 3093:2009

Пшениця, жито та борошно з них, пшениця тверда й манні крупи з твердої пшениці. Визначення числа падіння методом Хагберга-Пертена (Hagberg-Perten) (ISO 3093:2004, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 11 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ6900
ДСТУ 7340:2013

Відходи від полірування та аспірації. Суміш зернова та відходи зернові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8

Рубрикатор НБУВ:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ6488
ДСТУ ISO 15793:2009

Крупи манні з твердої пшениці. Метод визначення неподрібненої фракції (ISO 15793:2000, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ5400/2
Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO 21415-2:2009. Визначання сирої клейковини механічним способом (ISO 21415-2:2006, IDT). - На заміну ДСТУ 4253:2003 та зі скасуванням ГОСТ 28796-90 (ИСО 5531-78) ; Чинний від 2011-07-01. - К., 2011. - IV, 9 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ5400/1
Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : Визначання сирої клейковини ручним способом (ISO 21415-1:2006, IDT). - На заміну ДСТУ ISO 5531:2004 ; Чинний від 2011-07-01. - К., 2011. - IV, 8 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ2950
ДСТУ 4525:2006

Кукурудза. Технічні умови [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 13634-90; Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ3245
ДСТУ 1055:2006

Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 1055-91; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ2792
ДСТУ 4524:2006

Гречка. Технічні умови [Текст] / розроб. В. Стрій [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 19092-92; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Стрій, В (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ2875
ДСТУ 4523:2006

Горох. Технічні умови [Текст] / розроб. П. Черниш [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28674-90; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черниш, П (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА693197
Филин, Виктор Михайлович.
Технология и оборудование для производства кукурузной и других круп [Текст] / В. М. Филин. - М. : ДеЛи принт, 2007. - 224 с.: рис. - Библиогр.: с. 217-222. - ISBN 978-5-94343-131-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ1677
ДСТУ ISO 6646:2003

Рис [Текст] ; Визначання потенційної кількості помелу із рису-сирцю і очищеного рису (ISO 6646,2000, IDT) / пер. та наук.-техн. ред. Г. Гуменюк [та ін.] ; . - Офіц. вид. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (пер. та наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ1684
ДСТУ 4250:2003

Продукти з меленого зерна [Текст] ; Визначання кислотного числа жиру (ISO 7305:1998, MOD) / розроб. Г. Гуменюк [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського