Пошуковий запит: (<.>U=Л823$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 81
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | СТ10777 ДСТУ EN 14958:2016 (EN 14958:2006 + А1:2009, IDT) Устатковання для харчової промисловості. Машини для подрібнення й перероблення на борошно та крупку. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 14958:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - V, 30, [1] с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 29.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ВС65271 Технологічне обладнання борошномельних і круп'яних підприємств [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ галузей знань "Механічна інженерія" і "Виробництво і технології" спец. "Галузеве машинобудування" і "Харчові технології" / О. І. Гапонюк [та ін.] ; [під ред. О. І. Гапонюка і Л. С. Солдатенко]. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2018. - 751 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-188-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гапонюк, О. І.; Солдатенко, Л. С.; Гросул, Л. Г.; Петько, В. Ф.; Петров, В. М.; Гапонюк, І. І.; Гапонюк, О. І. (ред.); Солдатенко, Л. С. (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ7889 ДСТУ 7697:2015 Крупи гречані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ7833 ДСТУ 7701:2015 Крупи горохові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ7890 ДСТУ 7699:2015 Крупи пшеничні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ7892 ДСТУ 7698:2015 Крупи вівсяні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ7891 ДСТУ 7700:2015 Крупи ячмінні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ6489 ДСТУ ISO 14864:2009 Рис. Метод оцінювання тривалості клейстеризації зерен під час варіння (ISO 14864:1998, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 7 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ6490 ДСТУ ISO 3093:2009 Пшениця, жито та борошно з них, пшениця тверда й манні крупи з твердої пшениці. Визначення числа падіння методом Хагберга-Пертена (Hagberg-Perten) (ISO 3093:2004, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 11 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ6900 ДСТУ 7340:2013 Відходи від полірування та аспірації. Суміш зернова та відходи зернові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8Рубрикатор НБУВ: Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ6488 ДСТУ ISO 15793:2009 Крупи манні з твердої пшениці. Метод визначення неподрібненої фракції (ISO 15793:2000, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ5400/2 Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 21415-2:2009. Визначання сирої клейковини механічним способом (ISO 21415-2:2006, IDT). - На заміну ДСТУ 4253:2003 та зі скасуванням ГОСТ 28796-90 (ИСО 5531-78) ; Чинний від 2011-07-01. - К., 2011. - IV, 9 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ5400/1 Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 1 : Визначання сирої клейковини ручним способом (ISO 21415-1:2006, IDT). - На заміну ДСТУ ISO 5531:2004 ; Чинний від 2011-07-01. - К., 2011. - IV, 8 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ2950 ДСТУ 4525:2006 Кукурудза. Технічні умови [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 13634-90; Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ3245 ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 1055-91; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ2792 ДСТУ 4524:2006 Гречка. Технічні умови [Текст] / розроб. В. Стрій [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 19092-92; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Стрій, В (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ2875 ДСТУ 4523:2006 Горох. Технічні умови [Текст] / розроб. П. Черниш [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28674-90; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черниш, П (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ВА693197 Филин, Виктор Михайлович. Технология и оборудование для производства кукурузной и других круп [Текст] / В. М. Филин. - М. : ДеЛи принт, 2007. - 224 с.: рис. - Библиогр.: с. 217-222. - ISBN 978-5-94343-131-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ1677 ДСТУ ISO 6646:2003 Рис [Текст] ; Визначання потенційної кількості помелу із рису-сирцю і очищеного рису (ISO 6646,2000, IDT) / пер. та наук.-техн. ред. Г. Гуменюк [та ін.] ; . - Офіц. вид. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (пер. та наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ1684 ДСТУ 4250:2003 Продукти з меленого зерна [Текст] ; Визначання кислотного числа жиру (ISO 7305:1998, MOD) / розроб. Г. Гуменюк [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |