Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (13)Реферативна база даних (55)
Пошуковий запит: (<.>U=Л823$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 81
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
MFI2149/1-2
Tamagni, Paolo.
Einfluss der Kochextrusion auf physico-chemische und physiologische Eigenschaften von Produkten aus Weizenvellkornmehl [Text] : Abh. / P. Tamagni ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1994. - 167 S.:Abb. - (Diss ETH ; 10967)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :

2.
РА438151
Ізмайлова, Олена Олександрівна.
Удосконалення технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Ізмайлова Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС154845
Ізмайлова, Олена Олександрівна.
Удосконалення технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Ізмайлова Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 388 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 162-187.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС54952
Альджу Мариана
Совершенствование технологии производства крупы из пшеницы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Альджу Мариана ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 184 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА294247
Альджу Мариана
Совершенствование технологии производства крупы из пшеницы [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Альджу Мариана ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС76812
Бакуменко, Александр Александрович.
Интенсификация обработки зерна в абразивно-дисковой шелушильной машине путем совмещения процессов пневмосепарирования и аспирации [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бакуменко Александр Александрович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 277 л. - Библиогр.: л. 194-212

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА322082
Бакуменко, Олександр Олександрович.
Інтенсифікація обробки зерна в абразивно-дисковій лущильній машині шляхом поєднання процесів пневмосепарування та аспірації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бакуменко Олександр Олександрович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС40935
Белогрищенко, Андрей Иванович.
Технология и аппаратное оформление процесса получения взорванных зерен сорго для малых производств [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Белогрищенко Андрей Иванович ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 180 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский институт общественного питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ1444
ДСТУ 4255:2003

Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначання вмісту жовтого пігмента (ISO 11052:1994, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV. 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ1443
ДСТУ 4254:2003

Борошно пшеничне і манні крупи з твердої пшениці. Визначання домішок тваринного походження (ISO 11050:1993, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ6900
ДСТУ 7340:2013

Відходи від полірування та аспірації. Суміш зернова та відходи зернові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8

Рубрикатор НБУВ:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА363229
Владіміров, Сергій Володимирович.
Процеси фасування крупів харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Владіміров Сергій Володимирович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС146284
Владимиров, Сергей Владимирович.
Процессы фасовки круп пищевых продуктов и разработки конструкций оборудования [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Владимиров Сергей Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2008. - 216, [13] л. : табл., рис. + 2 л. Облік. картка дис. - Бібліогр.: арк. 172-186.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА429892
Возіян, Валерія Валеріївна.
Розробка технології виробництва круп'яних продуктів із зерна пшениці спельти [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Возіян Валерія Валеріївна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2017. - 24 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.17-20

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Уманський національний університет садівництва

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ2875
ДСТУ 4523:2006

Горох. Технічні умови [Текст] / розроб. П. Черниш [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28674-90; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черниш, П (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ2792
ДСТУ 4524:2006

Гречка. Технічні умови [Текст] / розроб. В. Стрій [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 19092-92; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Стрій, В (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА320659
   Гросул, Леонід Гнатович.
Механіко-технологічні основи процесів та агрегатного устаткування для виробництва круп [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Л.Г.Гросул ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 37 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС77009
   Гросул, Леонід Гнатович.
Механіко-технологічні основи процесів та агрегатного устаткування для виробництва круп [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гросул Леонід Гнатович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 472 арк.: рис. - арк. 353-383

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА398519
Дениско, Олена Анатоліївна.
Обґрунтування основних параметрів лущильної машини вібраційної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Дениско Олена Анатоліївна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Україна. Кабінет Міністрів; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА288157
Дильмагамбетов, Шукурбай Нажмухамбетович.
Разработка технологии производства кормовых смесей из отходов рисозаводов [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.02 / Дильмагамбетов Шукурбай Нажмухамбетович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - Одесса, 1994. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського