Пошуковий запит: (<.>U=Л83-32<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС52474 Шидловская, Елена Брониславовна. Разработка комплексных улучшителей с целью повышения качества хлеба и интенсификации технологического процесса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шидловская Елена Брониславовна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 256 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС94226 Шаран, Лариса Олександрівна. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шаран Лариса Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 268 арк.: рис., табл. - арк. 155-176Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА346768 Шаран, Лариса Олександрівна. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шаран Лариса Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА436620 Черниш, Людмила Миколаївна. Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Черниш Людмила Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ВА820541 Харчові добавки та цукристі речовини в технології хлібобулочних виробів [Текст] : монографія / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. чл.-кор. НААН України д-ра техн. наук, проф. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - 256 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-7264-52-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дробот, В. І.; Білик, О. А.; Савчук, Н. І.; Бондаренко, Ю. В.; Дробот, В. І. (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС153962 Халікова, Есьма Фаїківна. Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Халікова Есьма Фаїківна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 316 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 175-193.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА438039 Халікова, Есьма Фаїківна. Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Халікова Есьма Фаїківна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА332641 Удворгелі, Лариса Іванівна. Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Удворгелі Лариса Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС84321 Удворгелі, Лариса Іванівна. Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Удворгелі Лариса Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 192 арк. - арк. 144-164Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА337800 Топораш, Ірина Георгіївна. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 20 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС89027 Топораш, Ірина Георгіївна. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 174 арк.: рис. - арк. 142-157Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС116917 Суха, Наталія Анатоліївна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених каротиновмісними овочевими порошками [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Суха Наталія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 203 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 144-163. Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА371990 Суха, Наталія Анатоліївна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених каротиновмісними овочевими порошками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Суха Наталія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА319071 Ситник, Інна Петрівна. Розробка технології хліба для екологічно забруднених зон з використанням водорості зостери [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / І.П.Ситник ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС75038 Ситник, Інна Петрівна. Розробка технології хліба для екологічно забруднених зон з використанням водорості зостери [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ситник Інна Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 196 арк.: рис., табл. - арк. 144-171Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС58764 Симакова, Ольга Александровна. Разработка технологии изделий из дрожжевого теста с использованием амаранта багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Симакова Ольга Александровна ; Донецкий гос. коммерческий ин-т. - Донецк, 1998. - 154 л.: ил. + прил. - л. 132-154Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный коммерческий институт
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС83518 Сильчук, Тетяна Анатоліївна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.А.Сильчук ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 217 арк.: рис. - арк. 138-156Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА329253 Сильчук, Тетяна Анатоліївна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Сильчук Тетяна Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА436601 Сильчук, Тетяна Анатоліївна. Наукове обґрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Сильчук Тетяна Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 39 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС74696 Савчук, Наталія Іванівна. Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Савчук Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 260 арк. - арк. 156-171Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |