Пошуковий запит: (<.>U=Л830.22-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. | РА423474 Кравченко, Олександр Іванович. Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Кравченко Олександр Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА438477 Рачок, Віталій Вікторович. Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Рачок Віталій Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ВА741485 Стадник, І. Я. Процеси та машини для замішування тіста [Текст] : [монографія] / І. Я. Стадник, О. Т. Лісовенко ; Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Т. : ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. - 215 с. : рис., табл. - Дод. тит. арк. англ. - Бібліогр.: с. 195-209. - 300 прим. - ISBN 978-966-305-032-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лісовенко, О. Т.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС153141 Стадник, Ігор Ярославович. Науково технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 347, [6] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 294-317.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ВА797772 Стадник, Ігор Ярославович. Науково-технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішувані [Текст] : [монографія] / І. Я. Стадник ; Терноп. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль : ТНТУ ім. Івана Пулюя, 2015. - 232 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 208-226. - 300 прим. - ISBN 978-966-305-074-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА395447 Стадник, Ігор Ярославович. Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 40 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА851585 Стадник, Ігор Ярославович. Обґрунтування нагнітального процесу формувальних машин [Текст] : монографія / Стадник І. Я., Піддубний В. А. ; Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль : Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя, 2020. - 331 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-305-108-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Піддубний, Володимир Анатолійович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС91330 Стадник, Ігор Ярославович. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис., табл. - арк. 130-138Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА336774 Стадник, Ігор Ярославович. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА415063 Шпак, Максим Сергійович. Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шпак Максим Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 22 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|