Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л836<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | РА306605 Олійник, Наталія Вікторівна. Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Олійник Наталія Вікторівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА327058 Гірняк, Лілія Ігорівна. Товарознавча оцінка нових сухарних виробів поліпшених споживних властивостей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Гірняк Лілія Ігорівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2003. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА406912 Десик, Микола Григорович. Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків, сформованих екструдуванням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Десик Микола Григорович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 22 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС61702 Олейник, Наталия Викторовна. Совершенствование основных процессов производства пшеничных сухарей, сформованных экструзией [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Олейник Наталия Викторовна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1999. - 128 л.+прил. - л. 114-128Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ДС82244 Гірняк, Лілія Ігорівна. Товарознавча оцінка нових сухарних виробів поліпшених споживних властивостей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Гірняк Лілія Ігорівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - Л., 2003. - 244 арк. - арк.156-177Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|