Пошуковий запит: (<.>U=Л838$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | ДС103020 Сафонова, Ольга Миколаївна. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА349039 Сафонова, Ольга Миколаївна. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 39 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ3404 СОУ 15.8-37-00032744-004:2005 Хліб житній, житньо-пшеничний та пшенично-житній. Технічні умови. Зміна №1 [Текст]. - Вид. офіц. - Чинна від 01.08.2007. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 4 с. - (Стандарт організації України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ3405 СОУ 15.8-37-00389676-559:2007 Хліб із різних сортів пшеничного борошна та їх сумішей. Український асортимент. Номенклатура [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-08-01. - К. : Укрхлібпром, 2007. - III, 21 с. - (Стандарт організації України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ2673 ДСТУ-П 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28807-90; Чинний від 01.07.2007 до 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА409231 Семенова, Анастасія Борисівна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп'яних культур [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Семенова Анастасія Борисівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА418842 Писарець, Ольга Петрівна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Писарець Ольга Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА428977 Зуйко, Віра Ігорівна. Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Зуйко Віра Ігорівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА442983 Галясний, Іван Володимирович. Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Галясний Іван Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|