Пошуковий запит: (<.>U=Л839<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | РА409313 Карпик, Галина Вікторівна. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Карпик Галина Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ІВ222012 Groß, Frauke. Neuartige Prozessführung zum Trocknen von Teigwaren zur Steigerung der Prozesseffizienz und Produktqualität [Text] : Diss. / Frauke Groß ; Techn. Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen, 2014. - XII, 234 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 173-196Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Friedrich-Alexander-Universität (Erlangen-Nürnberg). Technischen Fakultät
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА358949 Бошкова, Ольга Леонідівна. Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонідівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 17 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС108596 Бошкова, Ольга Леонидовна. Сушка короткорезаных макаронных изделий с применением микроволнового электромагнитного поля [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонидовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 202 л. - Библиогр.: л. 133-149Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА354435 Бошкова, Ольга Леонідівна. Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонідівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС88921 Колесниченко, Татьяна Александровна. Технология мучных формованных изделий функционального назначения с йодсодержащими добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесниченко Татьяна Александровна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 321 л.: рис. - Библиогр.: л. 207-230Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА338705 Колісниченко, Тетяна Олександрівна. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колісниченко Тетяна Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВА646057 Гончаров, Марен Антонович. Свой макаронный цех [Текст] / М. А. Гончаров [и др.]. - Х. : Факт, 2004. - 231 с.: рис., табл. - (Серия "Проверенные технологии процветания и успеха"). - Библиогр.: с. 229. - ISBN 966-637-166-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сазонов, Александр Захарович; Толкачев, Василий Иосифович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС57083 Рыбак, Анатолий Иванович. Научные основы производства новых видов макаронных изделий, обогащенных полифункциональными растительными добавками [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Рыбак Анатолий Иванович ; Всероссийский заочный ин-т пищевой промышленности. - М., 1992. - 247 л.+прил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Всероссийский заочный институт пищевой промышленности
Видання зберігається у :
Основний фонд
|