Пошуковий запит: (<.>U=Л839-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. | РА310479 Волощук, Галина Іванівна. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : автореф. дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Волощук Галина Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА312721 Левадна, Тетяна Іванівна. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Левадна Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА324425 Юрчак, Віра Гаврилівна. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 40 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА333756 Колісниченко, Тетяна Олександрівна. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодовміщуючими добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колісниченко Тетяна Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА340790 Євсеєнко, Тетяна Петрівна. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Євсеєнко Тетяна Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА385268 Привалова, Вікторія Геннадіївна. Товарознавча оцінка нових сортів озимої твердої пшениці як сировини для макаронного виробництва [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Привалова Вікторія Геннадіївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 22 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА390537 Чуйко, Марина Миколаївна. Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Чуйко Марина Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА425608 Набоков, Дмитро Олександрович. Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Набоков Дмитро Олександрович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА434745 Рожно, Олександр Васильович. Розробка технології безглютенових макаронних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Рожно Олександр Васильович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС67113 Волощук, Галина Іванівна. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Волощук Галина Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 236 арк. - арк. 156-173Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС69124 Левадна, Тетяна Іванівна. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Левадна Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 190 арк. - арк. 142-162Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС79141 Юрчак, Віра Гаврилівна. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 380 арк.+ 310арк. дод. - арк. 337-380 Дві кн. одиниці.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС95923 Євсеєнко, Тетяна Петрівна. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Євсеєнко Тетяна Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 245 арк. - арк. 165-186Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС133224 Привалова, Виктория Геннадьевна. Товароведная оценка новых сортов озимой твердой пшеницы как сырья для макаронного производства [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Привалова Виктория Геннадьевна ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2011. - 334, [6] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 170-205.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
|
15. | ДС147060 Чуйко, Марина Миколаївна. Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Чуйко Марина Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 337 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 170-193.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | MFI3061/1-2 Cunin Dalvand, Catherine. Investigation on starch and starch-emulsifier interaction in durum wheat pasta [Text] : diss. / C. Cunin Dalvand ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 156 p.:ill. - (Diss ETH ; 11389) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
|
17. | ВА835039 Чуйко, Марина Миколаївна. Нові напрями формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] : монографія / М. М. Чуйко, А. М. Чуйко ; Харків. торг.-екон. ін-т Київ. нац. торг.-екон. ун-ту. - Харків : НТМТ, 2014. - 134 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 118-133. - 300 прим. - ISBN 978-617-578-146-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Чуйко, Андрій Миколайович; Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
|