Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (67)
Пошуковий запит: (<.>U=Л848$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІВ196190
Mitek, Marta.
Studia nad substancjami pektynowymi kwiatostanów słonecznika [Text] / M. Mitek. - Warszawa : SGGW, 1998. - 83 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie). - Бібліогр.: S.: 75-81. - ISBN 83-00-09169-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

2.
РА308919
Абдусамиев, Фазлидин Таджидинович.
Гидролиз протопектина корзинки подсолнечника под действием кислотно- солевой системы [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 02.00.04 / Абдусамиев Фазлидин Таджидинович. - Душанбе, 2000. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА291629
Білоконь, Тетяна Іванівна.
Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС50220
Белоконь, Татьяна Ивановна.
Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Белоконь Татьяна Ивановна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 182 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА375387
Берник, Ірина Миколаївна.
Ультразвукова кавітаційна технологія вилучення пектину з рослинної сировини та обладнання для її реалізації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Берник Ірина Миколаївна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС121690
Берник, Ірина Миколаївна.
Ультразвукова кавітаційна технологія вилучення пектину з рослинної сировини та обладнання для її реалізації [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Берник Ірина Миколаївна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2010. - 204 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 182-204.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА443696
Бободжонова, Гулмира Назировна.
Получение и водопоглощающая способность компонентов распада протопектина корзинки подсолнечника [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 02.00.04 / Бободжонова Гулмира Назировна. - Душанбе, 2018. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС72585
Богданов, Єгор Серафимович.
Удосконалення технології отримання пектину і пектинопродуктів з свіжої пектиновмісної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Богданов Єгор Серафимович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 157 арк. - арк. 137-147

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА315759
Богданов, Єгор Серафимович.
Удосконалення технології отримання пектину і пектинопродуктів з свіжої пектиновмісної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Богданов Єгор Серафимович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС40662
Бойко, Александр Витальевич.
Исследование процесса электромембранной подготовки воды в пектиновом производстве [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Бойко Александр Витальевич ; КТИПП. - К., 1993. - 152 с. - Библиогр:с.123-137

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА289626
Гааг, Ольга Сергіївна.
Інтенсифікація процесів вилучення пектинових речовин з бурякової тканини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергіївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 28 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Жом 


Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС48364
Гааг, Ольга Сергеевна.
Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 249 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Жом 


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС76919
Гнатенко, Микола Андрійович.
Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гнатенко Микола Андрійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 215 арк. - арк. 151-165

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА319623
Гнатенко, Микола Андрійович.
Розробка технології пектинових екстратів та способу їх сушіння [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гнатенко Микола Андрійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА423658
Горшкова, Раиса Михайловна.
Физико-химические и технологические основы получения продуктов распада протопектина растительного сырья [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 02.00.04 / Горшкова Раиса Михайловна. - Душанбе, 2016. - 47 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА400180
Гузенко, Василь Володимирович.
Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гузенко Василь Володимирович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-5 
УДК:
 664.29 
 667.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС143578
Гузенко, Василь Володимирович.
Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гузенко Василь Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 273 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 157-175.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-5 
УДК:
 664.29 
 667.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА693219
Донченко, Людмила Владимировна.
Пектин: основные свойства и применение [Текст] : монография / Л. В. Донченко, Г. Г. Фирсов. - М. : ДеЛи принт, 2007. - 275 с.: рис. - Библиогр.: с. 255-272. - ISBN 978-5-94343-126-5

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Фирсов, Георгий Георгиевич

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА804554

Застосування мембранних процесів у технології одержання пектинових концентратів [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, 2016. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-637-824-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович; Мирончук, Валерій Григорович; Гузенко, Василь Володимирович; Мазняк, Захар Олександрович; Мельник, Максим Григорович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА396178
Зотова, Ірина Олександрівна.
Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення пектину [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Зотова Ірина Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського