![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л862$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА411964 Каліновська, Тетяна Віталіївна. Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Каліновська Тетяна Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8579 ДСТУ 3893:2016 Карамель. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3893-99 ; Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ319 ДСТУ 3893-99 Карамель: Загальні технічні умови [Текст]. - Введ. 2000.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - IІІ, 16с., IІІ, 16 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України) Укр. та рос. мовами.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА428760 Божок, Олександр Сергійович. Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Божок Олександр Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА439274 Мазур, Любов Сергіївна. Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структури [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Мазур Любов Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|