Пошуковий запит: (<.>U=Л864$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ522 ДСТУ 3924-2000 Шоколад: Загальні технічні умови [Текст]. - Введ. 2001.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2000. - III, 14с., III, 14 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України) Укр. та рос. мовамиРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7481 ДСТУ 3924:2014 Шоколад. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3924:2000 ; Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9896 ДСТУ 8172:2015 Шоколад у порошку. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ6321/2 Тваринні та рослинні жири й олії [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 23275-2:2009. Метод визначення кількісного вмісту еквівалентів какао-масла в какао-маслі чи шоколаді без добавок (ISO 23275-2:2006, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - К., 2012. - V, 10 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ6321/1 Тваринні та рослинні жири й олії [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO 23275-1:2009. Метод якісного визначення еквівалентів какао-масла в какао-маслі чи шоколаді без добавок (ISO 23275-1:2006, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - К., 2012. - V, 10 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА340030 Полякова, Олена Іванівна. Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС96678 Полякова, Олена Іванівна. Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 256 арк.: табл. - арк. 183-198Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ6893 ДСТУ 7374:2013 Пасти шоколадні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3930 ДСТУ 4848:2007 Напівфабрикати кондитерські [Текст] ; Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3073 ДСТУ 4542:2006 Какаовела молота. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2247 ДСТУ 4391:2005 Какао-порошок. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8942 ДСТУ 4391:2017 Какао-порошок. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4391:2005 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ6924 ДСТУ 7375:2013 Какао-порошок виробничий. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ6999 ДСТУ 7376:2013 Какао-макуха. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ5291 ДСТУ ISO 2451:2009 Какао-боби. Технічні умови (ISO 2451:1973, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ4172 ДСТУ ISO 2291:2007 Какао-боби. Визначення вмісту вологи. Стандартний метод (ISO 2291:1980, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ4259 ДСТУ ISO 2292:2007 Какао-боби. Відбирання проб (ISO 2292:1973, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3904 ДСТУ 5006:2008 Какао терте. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8943 ДСТУ 5006:2017 Какао терте. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 5006:2008 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3207 ДСТУ 4660:2006 Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 16 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |