Пошуковий запит: (<.>U=Л864$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | MFI4316/1-3 Braur, Peter. About physical-chemical factors, their changes during manufacturing and influence on the rheological and structural properties of chocolate like model systems [Text] : diss. / P. Braur ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2000. - 203 p.: fig. - (ETH-DISS ; 13940) 3 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
|
2. | ІВ210329 Kunst in Schokolade [Text] / Gesellschaft für moderne Kunst am Museum Ludwig [u.a.]. - Köln : Hatje Cantz, 2005. - 144 S.: Ill. - ISBN 3-7757-1623-8 Tekst paral. nim., angl.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Gesellschaft für moderne Kunst am Museum Ludwig [u. a.
Видання зберігається у :
|
3. | ІР10462 Shamilova-Jalilova, Maltam Elshan. The research of quality indicators of chocolate products on the basis of the chemical stricture of fats and the assessment of the ecological aspects of production of them [Text] : abstract diss. ... Dr. Philosophy : 2391.01 / Maltam Elshan Shamilova-Jalilova . - Baku, 2024. - 38 p. : fig., tabl.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ3358 ДСТУ 4698:2006 Вироби з кондитерської маси для формування. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ6936 ДСТУ 7358:2013 Вироби кондитерські. Метод визначання сухого знежиреного залишку молока в шоколадних виробах з молоком [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ3355 ДСТУ 4672:2006 Вироби кондитерські. Методи визначення золи і металомагнітних домішок [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ3207 ДСТУ 4660:2006 Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 16 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ3904 ДСТУ 5006:2008 Какао терте. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ8943 ДСТУ 5006:2017 Какао терте. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 5006:2008 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ4259 ДСТУ ISO 2292:2007 Какао-боби. Відбирання проб (ISO 2292:1973, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ4172 ДСТУ ISO 2291:2007 Какао-боби. Визначення вмісту вологи. Стандартний метод (ISO 2291:1980, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ5291 ДСТУ ISO 2451:2009 Какао-боби. Технічні умови (ISO 2451:1973, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ6999 ДСТУ 7376:2013 Какао-макуха. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ6924 ДСТУ 7375:2013 Какао-порошок виробничий. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ8942 ДСТУ 4391:2017 Какао-порошок. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4391:2005 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ2247 ДСТУ 4391:2005 Какао-порошок. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ3073 ДСТУ 4542:2006 Какаовела молота. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ3930 ДСТУ 4848:2007 Напівфабрикати кондитерські [Текст] ; Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ6893 ДСТУ 7374:2013 Пасти шоколадні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА340030 Полякова, Олена Іванівна. Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |