Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 68
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА864764 Лозова, Тетяна Михайлівна. Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна [Текст] : монографія / Лозова Т. М. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023. - 236 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 209-236. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-330-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ВА865237 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна. Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів [Текст] : монографія / [О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, О. І. Болховітіна] ; Дніпров. нац. ун-т ім. Олеся Гончара, Держ. біотехнол. ун-т. - Дніпро : Ліра, 2023. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 159-186. - 20 прим. - ISBN 978-966-981-723-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Новік, Ганна Вікторівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара; Державний біотехнологічний університет (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ10566 ДСТУ EN 15774:2016 (EN 15774:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для виробництва виробів з тіста з начинкою та без начинки (тальятелле, каннеллони, равіолі, тортелліні, ореккієтте і ньоккі). Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 15774:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - V, 51 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 50.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ9093 ДСТУ 4052:2017 Крекер. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4052:2001 ; Чинний від 2018-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ9442 ДСТУ 4460:2018 Вироби бісквітні. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4460:2005 ; Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.Рубрикатор НБУВ: УДК: Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ВА816077 Сирохман, Іван Васильович. Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : монографія / І. В. Сирохман, А. С. Ткаченко ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2017. - 150, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-[151]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-286-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ткаченко, Аліна Сергіївна; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА819155 Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Текст] : монографія / [А. М. Діхтярь та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Рогожников О. В. , 2017. - 135 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 118-135. - 100 прим. - ISBN 978-617-7384-85-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Діхтярь, Альона Миколаївна; Федак, Наталя Василівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Євген Павлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВС63615 Артеменко, Галина. Песочное, бисквитное печенье. Шоколадное, ореховое, курабье, венское, фитнес, савоярди, бискотти и кое-что еще... [Текст] / Галина Артеменко. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2017. - 79, [1] с. : фот. - 7000 прим. - ISBN 978-617-12-4123-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ8407 ДСТУ 8001:2015 Бісквіти. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1466-90 ; Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ7482 ДСТУ 3781:2014 Печиво. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3781-98 ; Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 20 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 20.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ6892 ДСТУ 7373:2013 Ромова бабá. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ6905 ДСТУ 4803:2013 Торти і тістечка. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4803:2007 ; Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 22 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВА732056 Сирохман, Іван Васильович. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів [Текст] : монографія / Сирохман І. В., Донцова І. В. ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2010. - 319 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 287-317. - 500 прим. - ISBN 978-966-1537-78-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донцова, Інна Вікторівна; УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ3363 ДСТУ 4803:2007 Торти і тістечка. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандат України, 2007. - III, 22 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ3403 СОУ 15.8-37-00032744-001:2005 Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови. Зміна №1 [Текст]. - Вид. офіц. - Чинниа від 01.08.2007. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 8 с. - (Стандарт організації України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СО29443 Рецептури. Технологічні інструкції. Пряники та ковриги [Текст] : затв. та надано чинності від 2007-02-01 / Об-ня п-в хлібопекар. пром-сті "Укрхлібпром" ; [викон.: Л. А. Гуленко [та ін.]. - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 266 с. : табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л. А. (викон.); Сібілєва, Е. М. (викон.); Животкевич, Л. К. (викон.); "Укрхлібпром", об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ2564 ДСТУ 4460:2005 Рулети бісквітні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ2531 ДСТУ 4505:2005 Кекси. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ1398 ДСТУ 4187:2003 Вироби кондитерські пряникові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Марченко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Марченко, О. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ688 ДСТУ 4052-2001 Крекер. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Чинний від 2002.04.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
|
| |