Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (10)Реферативна база даних (111)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 68
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА864764
   Лозова, Тетяна Михайлівна.
Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна [Текст] : монографія / Лозова Т. М. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023. - 236 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 209-236. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-330-2

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-9 
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА865237
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів [Текст] : монографія / [О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, О. І. Болховітіна] ; Дніпров. нац. ун-т ім. Олеся Гончара, Держ. біотехнол. ун-т. - Дніпро : Ліра, 2023. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 159-186. - 20 прим. - ISBN 978-966-981-723-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Новік, Ганна Вікторівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара; Державний біотехнологічний університет (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ10566
ДСТУ EN 15774:2016 (EN 15774:2010, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для виробництва виробів з тіста з начинкою та без начинки (тальятелле, каннеллони, равіолі, тортелліні, ореккієтте і ньоккі). Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 15774:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - V, 51 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 50.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ9093
ДСТУ 4052:2017

Крекер. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4052:2001 ; Чинний від 2018-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ9442
ДСТУ 4460:2018

Вироби бісквітні. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4460:2005 ; Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА816077
   Сирохман, Іван Васильович.
Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : монографія / І. В. Сирохман, А. С. Ткаченко ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2017. - 150, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-[151]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-286-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ткаченко, Аліна Сергіївна; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА819155

Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Текст] : монографія / [А. М. Діхтярь та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Рогожников О. В. , 2017. - 135 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 118-135. - 100 прим. - ISBN 978-617-7384-85-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна; Федак, Наталя Василівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Євген Павлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВС63615
Артеменко, Галина.
Песочное, бисквитное печенье. Шоколадное, ореховое, курабье, венское, фитнес, савоярди, бискотти и кое-что еще... [Текст] / Галина Артеменко. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2017. - 79, [1] с. : фот. - 7000 прим. - ISBN 978-617-12-4123-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ8407
ДСТУ 8001:2015

Бісквіти. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1466-90 ; Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ7482
ДСТУ 3781:2014

Печиво. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3781-98 ; Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 20 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 20.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ6892
ДСТУ 7373:2013

Ромова бабá. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ6905
ДСТУ 4803:2013

Торти і тістечка. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4803:2007 ; Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 22 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА732056
   Сирохман, Іван Васильович.
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів [Текст] : монографія / Сирохман І. В., Донцова І. В. ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2010. - 319 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 287-317. - 500 прим. - ISBN 978-966-1537-78-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донцова, Інна Вікторівна; УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ3363
ДСТУ 4803:2007

Торти і тістечка. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандат України, 2007. - III, 22 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ3403
СОУ 15.8-37-00032744-001:2005

Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови. Зміна №1 [Текст]. - Вид. офіц. - Чинниа від 01.08.2007. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 8 с. - (Стандарт організації України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СО29443

Рецептури. Технологічні інструкції. Пряники та ковриги [Текст] : затв. та надано чинності від 2007-02-01 / Об-ня п-в хлібопекар. пром-сті "Укрхлібпром" ; [викон.: Л. А. Гуленко [та ін.]. - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 266 с. : табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л. А. (викон.); Сібілєва, Е. М. (викон.); Животкевич, Л. К. (викон.); "Укрхлібпром", об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ2564
ДСТУ 4460:2005

Рулети бісквітні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ2531
ДСТУ 4505:2005

Кекси. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ1398
ДСТУ 4187:2003

Вироби кондитерські пряникові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Марченко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Марченко, О. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ688
ДСТУ 4052-2001

Крекер. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Чинний від 2002.04.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського