Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (10)Реферативна база даних (111)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 68
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА417275
Ткаченко, Аліна Сергіївна.
Формування споживних властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ткаченко Аліна Сергіївна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів, 2015. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА372053
Давидович, Оксана Ярославівна.
Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Давидович Оксана Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС121557
Давидович, Оксана Ярославівна.
Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Давидович Оксана Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 308 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 278-308.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ10566
ДСТУ EN 15774:2016 (EN 15774:2010, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для виробництва виробів з тіста з начинкою та без начинки (тальятелле, каннеллони, равіолі, тортелліні, ореккієтте і ньоккі). Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 15774:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - V, 51 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 50.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС144126
Козак, Виктория Николаевна.
Усовершенствование технологии и расширение ассортимента сахарного печенья с использованием вторичных продуктов пищевой промышленности [Текст] : дис. ... канд. тех. наук : 05.18.01 / Козак Виктория Николаевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2009. - 204 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-144.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА434714
Петренко, Микола Миколайович.
Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Петренко Микола Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС152760
Петренко, Микола Миколайович.
Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Петренко Микола Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 300 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 185-202.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА437645
Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна.
Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Звягінцева-Семенець Юлія Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС94028
Залевська, Надія Олексіївна.
Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Залевська Надія Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 251 арк. - арк. 153-177

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА345602
Залевська, Надія Олексіївна.
Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Залевська Надія Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА366179
Козак, Вікторія Миколаївна.
Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.01 / Козак Вікторія Миколаївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА576690

Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей [Текст] / сост. Т. П. Тарасова. - Донецк : БАО, 1997. - 384 с. - ISBN 966-548-070-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тарасова, Татьяна Петровна (сост.)

Видання зберігається у :

13.
СТ6905
ДСТУ 4803:2013

Торти і тістечка. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4803:2007 ; Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 22 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ3363
ДСТУ 4803:2007

Торти і тістечка. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандат України, 2007. - III, 22 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС130644
Палько, Наталія Степанівна.
Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості і збереженості пісочних тістечок поліпшеного складу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Палько Наталія Степанівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2012. - 327 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 159-201.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :

16.
РА391648
Палько, Наталія Степанівна.
Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості і збереженості пісочних тістечок поліпшеного складу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Палько Наталія Степанівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2012. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія; Укоопспілка

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС135662
Турчиняк, Марія Климентівна.
Товарознавчі дослідження споживних властивостей, якості і збереженості розробленого здобного печива поліпшеного складу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Турчиняк Марія Климентівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2012. - 191, [36] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 148-191.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :

18.
РА390022
Турчиняк, Марія Климентівна.
Товарознавчі дослідження споживних властивостей, якості і збереженості розробленого здобного печива поліпшеного складу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Турчиняк Марія Климентівна ; Львів. комерц. акад. - Л., 2012. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА442982
Новік, Ганна Вікторівна.
Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Новік Ганна Вікторівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА406734
Касабова, Катерина Рубенівна.
Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та бурякового жому [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Касабова Катерина Рубенівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 24 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського