Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 68
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА417275 Ткаченко, Аліна Сергіївна. Формування споживних властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ткаченко Аліна Сергіївна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів, 2015. - 25 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА372053 Давидович, Оксана Ярославівна. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Давидович Оксана Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС121557 Давидович, Оксана Ярославівна. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Давидович Оксана Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 308 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 278-308.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ10566 ДСТУ EN 15774:2016 (EN 15774:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для виробництва виробів з тіста з начинкою та без начинки (тальятелле, каннеллони, равіолі, тортелліні, ореккієтте і ньоккі). Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 15774:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - V, 51 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 50.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС144126 Козак, Виктория Николаевна. Усовершенствование технологии и расширение ассортимента сахарного печенья с использованием вторичных продуктов пищевой промышленности [Текст] : дис. ... канд. тех. наук : 05.18.01 / Козак Виктория Николаевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2009. - 204 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-144.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА434714 Петренко, Микола Миколайович. Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Петренко Микола Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС152760 Петренко, Микола Миколайович. Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Петренко Микола Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 300 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 185-202.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА437645 Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна. Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Звягінцева-Семенець Юлія Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС94028 Залевська, Надія Олексіївна. Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Залевська Надія Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 251 арк. - арк. 153-177Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА345602 Залевська, Надія Олексіївна. Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Залевська Надія Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА366179 Козак, Вікторія Миколаївна. Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.01 / Козак Вікторія Миколаївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА576690 Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей [Текст] / сост. Т. П. Тарасова. - Донецк : БАО, 1997. - 384 с. - ISBN 966-548-070-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тарасова, Татьяна Петровна (сост.)
Видання зберігається у :
|
13. | СТ6905 ДСТУ 4803:2013 Торти і тістечка. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4803:2007 ; Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 22 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ3363 ДСТУ 4803:2007 Торти і тістечка. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандат України, 2007. - III, 22 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС130644 Палько, Наталія Степанівна. Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості і збереженості пісочних тістечок поліпшеного складу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Палько Наталія Степанівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2012. - 327 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 159-201.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
|
16. | РА391648 Палько, Наталія Степанівна. Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості і збереженості пісочних тістечок поліпшеного складу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Палько Наталія Степанівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2012. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівська комерційна академія; Укоопспілка
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС135662 Турчиняк, Марія Климентівна. Товарознавчі дослідження споживних властивостей, якості і збереженості розробленого здобного печива поліпшеного складу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Турчиняк Марія Климентівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2012. - 191, [36] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 148-191.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
|
18. | РА390022 Турчиняк, Марія Климентівна. Товарознавчі дослідження споживних властивостей, якості і збереженості розробленого здобного печива поліпшеного складу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Турчиняк Марія Климентівна ; Львів. комерц. акад. - Л., 2012. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА442982 Новік, Ганна Вікторівна. Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Новік Ганна Вікторівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА406734 Касабова, Катерина Рубенівна. Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та бурякового жому [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Касабова Катерина Рубенівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 24 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |