Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 68
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВС63615 Артеменко, Галина. Песочное, бисквитное печенье. Шоколадное, ореховое, курабье, венское, фитнес, савоярди, бискотти и кое-что еще... [Текст] / Галина Артеменко. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2017. - 79, [1] с. : фот. - 7000 прим. - ISBN 978-617-12-4123-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | СТ8407 ДСТУ 8001:2015 Бісквіти. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1466-90 ; Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА432631 Бойдуник, Роксолана Миколаївна. Поліпшення споживних властивостей тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Бойдуник Роксолана Миколаївна ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів, 2018. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА442981 Брикова, Тетяна Миколаївна. Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Брикова Тетяна Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ665 ДСТУ 4033-2001 Вафлі. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов, В. Назаренко. - Чинний від 2002.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12с., ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України) Укр. та рос. мовами.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю. (розроб.); Назаренко, В. (розроб.)
Видання зберігається у :
|
6. | СТ9442 ДСТУ 4460:2018 Вироби бісквітні. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4460:2005 ; Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.Рубрикатор НБУВ: УДК: Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ3403 СОУ 15.8-37-00032744-001:2005 Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови. Зміна №1 [Текст]. - Вид. офіц. - Чинниа від 01.08.2007. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 8 с. - (Стандарт організації України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ1398 ДСТУ 4187:2003 Вироби кондитерські пряникові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Марченко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Марченко, О. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ВА584951 Выпечка [Текст] / сост. В. В. Улищенко. - Х. : Фолио ; Ростов н/Д : Феникс, 1998. - 496 с. - (Щедрый стол). - ISBN 966-03-0420-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Улищенко, Виолетта Валентиновна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА326313 Горяйнова, Юлія Артурівна. Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горяйнова Юлія Артурівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС82665 Горяйнова, Юлія Артурівна. Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горяйнова Юлія Артурівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 231 арк.: рис., табл. - арк. 161-184Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА372053 Давидович, Оксана Ярославівна. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Давидович Оксана Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС121557 Давидович, Оксана Ярославівна. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Давидович Оксана Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 308 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 278-308.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА367516 Жидецька, Інна Василівна. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Жидецька Інна Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС144448 Жидецька, Інна Василівна. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Жидецька Інна Василівна ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Полтава, 2009. - 237 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 168-188.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полтавський університет споживчої кооперації України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА345602 Залевська, Надія Олексіївна. Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Залевська Надія Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС94028 Залевська, Надія Олексіївна. Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Залевська Надія Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 251 арк. - арк. 153-177Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА437645 Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна. Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Звягінцева-Семенець Юлія Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА406734 Касабова, Катерина Рубенівна. Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та бурякового жому [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Касабова Катерина Рубенівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 24 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС138243 Касабова, Катерина Рубенівна. Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та бурякового жому [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Касабова Катерина Рубенівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 261 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-194.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |