Пошуковий запит: (<.>U=Л868$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | СТ6940 ДСТУ 7346:2013 Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 12 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА357192 Полумбрик, Максим Олегович. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полумбрик Максим Олегович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС108251 Полумбрик, Максим Олегович. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полумбрик Максим Олегович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис., табл. - арк. 137-155Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА411966 Скрипко, Ангеліна Петрівна. Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Скрипко Ангеліна Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 19 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА371049 Дорохович, Вікторія Віталївна . Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торгово-екон. ун-т . - К., 2010. - 38 с. : іл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС119227 з дод. Дорохович, Вікторія Віталївна. Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 363 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 308-363. 2 кн. од. Приложение: Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання. - К., 2010. - 314 арк. : рис., табл. Шифр ДС119227 дод.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА347518 Оболкіна, Віра Іллівна. Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Оболкіна Віра Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 40 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС100766 Оболкіна, Віра Іллівна. Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Оболкіна Віра Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 370 арк.+ 250арк. (дод.). - арк. 339-370 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА439323 Камбулова, Юлія Вікторівна. Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Камбулова Юлія Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 37 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС70158 Якимів, Ольга Володимирівна. Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів [Текст] : дис... канд. фармац. наук: 15.00.01 / Якимів Ольга Володимирівна ; Львівський держ. медичний ун-т ім. Данила Галицького. - Л., 2001. - 156 арк.: рис. - арк. 123-147Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівський державний медичний університет імені Данила Галицького
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА314161 Якимів, Ольга Володимирівна. Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис... канд. фармац. наук: 15.00.01 / Якимів Ольга Володимирівна ; Київська медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика. - К., 2001. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київська медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА408558 Курінний, Антон Валерійович. Обґрунтування складу, технології та дослідження стоматологічних лікарських форм з полігексаметиленгуанідину фосфатом [Текст] : автореф. дис. ... канд. фармацевт. наук : 15.00.01 / Курінний Антон Валерійович ; Запоріз. держ. мед. ун-т. - Запоріжжя, 2014. - 22 с. : табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Запорізький державний медичний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА411910 Мурзін, Андрій Вадимович. Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Мурзін Андрій Вадимович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС75361 Золотарева, Людмила Анатольевна. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием фитодобавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарева Людмила Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 267 л. - Библиогр.: л. 161-185Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА401297 Бадрук, Вадим Володимирович. Раціональне використання цукрозамінників нового покоління при виробництві маршмелоу спеціального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Бадрук Вадим Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС145049 Бадрук, Вадим Володимирович. Раціональне використання цукрозамінників нового покоління при виробництві маршмелоу спеціального призначення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Бадрук Вадим Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 233 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 147-162.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА449999 Вакшуль, Зінаїда Валеріївна. Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : [05.18.15] / Вакшуль Зінаїда Валеріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС65518 Дорохович, Вікторія Віталіївна. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис. - арк. 151-167.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА310533 Дорохович, Вікторія Віталіївна. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА340030 Полякова, Олена Іванівна. Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |