Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (12)Реферативна база даних (52)
Пошуковий запит: (<.>U=Л868$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
СТ6940
ДСТУ 7346:2013

Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА357192
Полумбрик, Максим Олегович.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полумбрик Максим Олегович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС108251
Полумбрик, Максим Олегович.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полумбрик Максим Олегович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис., табл. - арк. 137-155

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА411966
Скрипко, Ангеліна Петрівна.
Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Скрипко Ангеліна Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 19 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА371049
Дорохович, Вікторія Віталївна .
Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торгово-екон. ун-т . - К., 2010. - 38 с. : іл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС119227 з дод.
   Дорохович, Вікторія Віталївна.
Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 363 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 308-363.
2 кн. од.
Приложение:
Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання. - К., 2010. - 314 арк. : рис., табл. Шифр ДС119227 дод.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА347518
   Оболкіна, Віра Іллівна.
Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Оболкіна Віра Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 40 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС100766
   Оболкіна, Віра Іллівна.
Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Оболкіна Віра Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 370 арк.+ 250арк. (дод.). - арк. 339-370
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА439323
Камбулова, Юлія Вікторівна.
Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Камбулова Юлія Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 37 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС70158
Якимів, Ольга Володимирівна.
Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів [Текст] : дис... канд. фармац. наук: 15.00.01 / Якимів Ольга Володимирівна ; Львівський держ. медичний ун-т ім. Данила Галицького. - Л., 2001. - 156 арк.: рис. - арк. 123-147

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівський державний медичний університет імені Данила Галицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА314161
Якимів, Ольга Володимирівна.
Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис... канд. фармац. наук: 15.00.01 / Якимів Ольга Володимирівна ; Київська медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика. - К., 2001. - 19 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київська медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА408558
Курінний, Антон Валерійович.
Обґрунтування складу, технології та дослідження стоматологічних лікарських форм з полігексаметиленгуанідину фосфатом [Текст] : автореф. дис. ... канд. фармацевт. наук : 15.00.01 / Курінний Антон Валерійович ; Запоріз. держ. мед. ун-т. - Запоріжжя, 2014. - 22 с. : табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Запорізький державний медичний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА411910
Мурзін, Андрій Вадимович.
Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Мурзін Андрій Вадимович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС75361
Золотарева, Людмила Анатольевна.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием фитодобавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарева Людмила Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 267 л. - Библиогр.: л. 161-185

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА401297
Бадрук, Вадим Володимирович.
Раціональне використання цукрозамінників нового покоління при виробництві маршмелоу спеціального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Бадрук Вадим Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС145049
Бадрук, Вадим Володимирович.
Раціональне використання цукрозамінників нового покоління при виробництві маршмелоу спеціального призначення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Бадрук Вадим Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 233 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 147-162.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА449999
Вакшуль, Зінаїда Валеріївна.
Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : [05.18.15] / Вакшуль Зінаїда Валеріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС65518
Дорохович, Вікторія Віталіївна.
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис. - арк. 151-167.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА310533
Дорохович, Вікторія Віталіївна.
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА340030
Полякова, Олена Іванівна.
Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л864 
 Л868 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського