Пошуковий запит: (<.>U=Л870.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА409685 Бойко, Марина Іванівна. Технологія зернового екстракту із тритікале [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Бойко Марина Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА399222 Бут, Сергій Анатолійович. Оптимізація взаємодії матеріальних та енергетичних потоків у виробництвах солодів і пива [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Бут Сергій Анатолійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 41 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА419040 Герасименко, Тетяна Михайлівна. Автоматизоване управління солодосушаркою в класі нестаціонарних систем [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Герасименко Тетяна Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС58467 Денисов, Михайло Олексійович. Вдосконалення технології солодових екстрактів як біологічно- активних добавок до харчових продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Денисов Михайло Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 130 л. + дод. - л. 124-130Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА300128 Денисов, Михайло Олексійович. Вдосконалення технології солодових екстрактів як біологічно- активних добавок до харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Денисов Михайло Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ВА595095 Домарецький, Віталій Афанасійович. Технологія солоду та пива [Текст] : підручник для студ. вищих закл. освіти, що навч. за спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробства" / В. А. Домарецький. - К. : Урожай, 1999. - 542 с.: рис. - ISBN 966-05-0141-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА399599 Ковальова, Олена Сергіївна. Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ковальова Олена Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС144177 Ковальова, Олена Сергіївна. Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ковальова Олена Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 242, [1] арк. : табл., рис., іл. - Бібліогр.: арк. 167-184.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС141508 Мукоїд, Роман Миколайович. Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мукоїд Роман Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 177 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 116-132.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА393865 Мукоїд, Роман Миколайович. Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мукоїд Роман Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС101929 Олексійчук, Оксана Володимирівна. Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 188 арк. - арк. 129-145Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА349769 Олексійчук, Оксана Володимирівна. Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВА843560 Півоваров, Олександр Андрійович. Сучасні методи інтенсифікації солодорощення [Текст] : монографія / О. А. Півоваров, О. С. Ковальова ; ДВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДВНЗ УДХТУ, 2020. - 242 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 229-242. - 300 прим. - ISBN 978-617-7478-55-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ковальова, Олена Сергіївна; "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС78447 Піддубний, Володимир Антонович. Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 162 арк. - арк.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА324851 Піддубний, Володимир Антонович. Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 17 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС112426 Підлісний, Віталій Володимирович. Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Підлісний Віталій Володимирович ; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Кам'янець-Подільський, 2009. - 154 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 126-136.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Подільський державний аграрно-технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА365110 Підлісний, Віталій Володимирович. Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Підлісний Віталій Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | Р80913 Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна [Текст] / В. М. Ковбаса [та ін.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1996. - 20 с. - (Нове у науці, техніці та виробництві : оглядова інформація) (Промислова переробка та зберігання харчових продуктів ; вип.2). - ISBN 5-7778-0240-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Єгорова, Ірина Кузьмівна; Хіврич, Борис Іванович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
|
19. | ВА640512 Соколенко, Анатолій Іванович. Транспортно-технологічні системи пивзаводів [Текст] / А. І. Соколенко [и др.] ; ред. А. І. Соколенко. - К. : АртЕк, 2002. - 304 с.: рис. - Бібліогр.: с. 301-303. - ISBN 966-505-003-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українець, Анатолій Іванович; Піддубний, Володимир Антонович; Соколенко, Анатолій Іванович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ10467 ДСТУ 4658:2019 Солод пивоварний пшеничний. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4658:2006 ; Чинний від 2020-03-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 31 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |