Пошуковий запит: (<.>U=Л872$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 124
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА589183 Людний, Федір Петрович. Шляхами відродження [Текст] : нарис історії Косарського спиртового заводу / Ф. П. Людний. - Черкаси : Сіяч, 1997. - 191 с. - ISBN 966-564-155-7 Косарському спиртовому заводу 125 років.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА449605 Хижняк, Андрій Олексійович. Формування системи управління витратами переробних підприємств спиртової галузі [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Хижняк Андрій Олексійович ; Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2011. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Міжнародний університет бізнесу і права (Херсон)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ СПИРТОВОЇ ГАЛУЗІ : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 (2011)
|
4. | ДС138091 Хижняк, Андрій Олексійович. Формування системи управління витратами переробних підприємств спиртової галузі [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Хижняк Андрій Олексійович ; Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2011. - 204, [2] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 155-168.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Міжнародний університет бізнесу і права (Херсон)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА435980 Процан, Наталія Вікторівна. Удосконалення технології спиртової бражки з жита [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Процан Наталія Вікторівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т прод. ресурсів. - Київ, 2018. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут продовольчих ресурсів (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА434452 Зуб, Наталія Олегівна. Удосконалення технології спиртової бражки з використанням електрохімічно активованої води [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Зуб Наталія Олегівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут продовольчих ресурсів (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС70129 Королюк, Костянтин Євгенійович. Удосконалення технології спиртових бражок з крохмалевмісної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Королюк Костянтин Євгенійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 206 арк.: рис. - арк. 122-133Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА312946 Королюк, Костянтин Євгенійович. Удосконалення технології спиртових бражок з крохмалевмісної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Королюк Костянтин Євгенійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА440659 Ковальчук, Світлана Степанівна. Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ковальчук Світлана Степанівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА371681 Бондар, Микола Васильович. Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Бондар Микола Васильович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС115176 Бондар, Микола Васильович. Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Бондар Микола Васильович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 182 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 112-131 Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС115246 Ткачук, Наталія Андріївна. Удосконалення процесу адсорбційного очищення питної води та водно-спиртових розчинів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук :[ 05.18.12] / Ткачук Наталія Андріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 232 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 153-168. Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА373032 Ткачук, Наталія Андріївна. Удосконалення процесу адсорбційного очищення питної води та водно-спиртових розчинів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ткачук Наталія Андріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА422879 Корнієнко, Володимир Вікторович. Удосконалення процесу адсорбційного зневоднення етанолу та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Корнієнко Володимир Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 22 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА353290 Кириленко, Роман Григорович. Удосконалення енерго- та ресурсозберігаючої технології спиртової бражки з крохмалевмісної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Кириленко Роман Григорович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС104100 Кириленко, Роман Григорович. Удосконалення енерго- та ресурсозберігаючої технології спиртової бражки з крохмалевмісної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Кириленко Роман Григорович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 191 арк.: табл., рис. - арк. 136-148Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС52396 Мельничук, Павло Петрович. Удосконалення енерго- та ресурсозберігаючої технології ректифікації в спиртовій промисловості [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Мельничук Павло Петрович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ВА576711 Технология спирта [Текст] : учебник для студ. вузов, обуч. по напр. "Технология продуктов питания", спец. "Технология бродильных производств и виноделия" / В. Л. Яровенко [и др.] ; ред. В. Л. Яровенко. - 2.изд., перераб. и доп. - М. : Колос, 1996. - 464 с. - (Учебники и учебные пособия для студ. вузов). - ISBN 5-10-002833-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Яровенко, Виктор Львович; Маринченко, Виктор Афанасьевич; Смирнов, Валентин Александрович; Устинников, Борис Алексеевич; Цыганков, Петр Семенович; Яровенко, Виктор Львович (ред.)
Видання зберігається у :
|
19. | РА325834 Казумян, Левон Норикович. Технология получения спирта из растительного сырья амаранта и их химическая характеристика [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Казумян Левон Норикович ; Научно-производственное и проектное ГАОЗТ "Парен", Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2003. - 21 с.: табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Армянская сельскохозяйственная академия; Научно-производственное и проектное ГАОЗТ "Парен"; Армянская сельскохозяйственная академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | В340820/Ч. 2 Технологический регламент на производство спирта ректификованного из пищевых видов сырья (крахмалосодержащего и сахаросодержащего) [Текст] : доп. к технолог. регламенту на производство спирта из пищевых видов сырья / УкрНИИспиртбиопрод. - К. Ч. 2 : Брагоректификация (Эксплуатация усовершенствованной брагоректификационной установки для ректификации мелассных бражек). - [Б. м.] : [б.в.], 1995. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: УкрНИИспиртбиопрод
Видання зберігається у :
|
| |